Έχετε φαντάσματα; Καλέστε αυτούς! Οι 10 καλύτεροι εξορκιστές που υπάρχουν στα anime!

admin Από admin 4 Λεπτά Ανάγνωσης

Ένα anime που έχει για πρωταγωνιστές εξορκιστές δεν είναι απαραίτητο να εστιάζει μόνο στη μάχη. Πολλοί συχνά τα τέρατα και τα φαντάσματα απαιτούν μια πιο εγκεφαλική δράση, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μεταφορές για σύγχρονα προβλήματα τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε διαπροσωπικό.

Οι παρακάτω χαρακτήρες και, ως προέκταση, τα anime στα οποία εμφανίζονται, προέρχονται από διάφορα είδη: αιματοβαμμένα seinen, κωμωδίες, κοινωνικά δράματα  ή shonen. Εστιάζουν στο μεταφυσικό για να μιλήσουν για το φυσικό και να μας διασκεδάσουν, με διαφορετικό βαθμό επιτυχίας κάθε φορά. Στο επάγγελμά τους όμως είναι οι καλύτεροι!

 10) Benio Adashino  (Sousei no Onmyouji)

tumblr_o60q3bdep81tj8m7no10_1280

Το Sousei no Onmyouji είναι ένα παραδοσιακό shonen που εστιάζει στη δράση περισσότερο και λιγότερο στους χαρακτήρες. Η Benio Adashino γρήγορα ξεχωρίζει ως ο καλύτερος λόγος να δείτε αυτή τη σειρά.

9. Tsubasa Juumonji  (Kyoukai no Rinne)

tumblr_nnurwuyaym1th2d3do1_500

Από ένα κωμικό romance shonen anime γεμάτο εξορκιστές, ο Tsubasa Juumonji  ξεχωρίζει χάρη στη δύναμη και την προσήλωσή του στη δουλειά του, την οποία παίρνει υπερβολικά σοβαρά.

8.Yozuru Kagenui  (Nisemonogatari)

nmjs8dn

Μέλος των αριστουργηματικών anime Monogatari, το Nisemonogatari είναι ένα τρομερό έργο δυναμικής, σκηνοθεσίας και νοημάτων. Από τους πολλούς αξιοπερίεργους χαρακτήρες, πνεύματα, τέρατα αλλά και εξορκιστές, ξεχωρίζει η ιδιαίτερη Yozuru Kagenui για τον αμείλικτο χαρακτήρα και την δύναμή της. Γενικότερα δείτε τα πάντα που τελειώνουν σε –gatari.

7. Hyou  (Ushio to Tora)

ushiototora-05-7

Ο σιωπηλός Hyou είναι ο πιο ανθρώπινος χαρακτήρας σε ένα shonen παλιάς κοπής, που δεν το ενδιαφέρουν οι μοντερνισμοί και οι πολύπλοκοι προβληματισμοί. Ο Hyou είναι μια ανθρώπινη νότα σε ένα περιβάλλον που απορρέει από 80s καταστάσεις και μας φέρνει στη θύελλα του σήμερα κάτι συγκινητικό από το χθες.

6. Abeno Haruitsuki (Fukigen no Mononokean)

tumblr_inline_o9vzdarsrq1rp8ppm_500

Το Fukigen no Mononokean είναι πολύ πρόσφατο, μόλις μερικών μηνών. Μπορεί στο run του να μην συγκέντρωσε την προσοχή που άξιζε, ωστόσο πολλοί το παρατηρούν τώρα. Κυρία αιτία για αυτό είναι ο γοητευτικός Abeno Haruitsuki.

5. Hiroomi Nase  (Kyoukai no Kanata)

maxresdefault

Ο πολυτάλαντος Hiroomi Nase, εφοδιασμένος με το μαγικό του κασκόλ και το αφοπλιστικό του χαμόγελο εύκολα κερδίζει τη συμπάθειά μας.

4. Shigeo “Mob” Kageyama  (Mob Psycho 100)

mob-psycho-100-kageyama-shigeo-e1469276453985

Από τον δημιουργό του One- Punch Man, το Mob Psycho 100 είναι μια πολύ καλή παρωδία, αλλά και μια άλλη οπτική στην έννοια των εξορκιστών.

3. Rin Okumura  (Ao no Exorcist)

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αμφιλεγόμενα anime των τελευταίων χρόνων ήταν και το Ao no Exorcist που  ξαναέκανε δημοφιλή το επάγγελμα του εξορκιστή. Από ένα ολόκληρο σχολείο με εξορκιστές, διαλέγουμε τον Rin  για όποιο λόγο μπορείτε να φανταστείτε!

2. Allen Walker  (D. Gray-man)

allen_walker_manga_by_shooting_star_x7-d420j0k

O Allen Walker είναι στη φάση από το 2003 σε ένα από τα καλύτερα shonen που έχουν γυριστεί ποτέ (με μια από τις πιο απογοητευτικές second season στην ιστορία της βιομηχανίας). Δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα.

1. Sanzou Genjou  (Gensoumaden Saiyuuki)

hqdefault

Το Gensoumaden Saiyuuki και ο Sanzou Genjou παίρνουν την πρώτη θέση λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της σειράς και της ιστορικής της αξίας.

Το βρήκαμε εδώ.

 

Μοιραστείτε το Άρθρο