Ορθοδοξία:Η παγίδα των ιαπωνικών anime-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Πολλές φορές, η Εκκλησία, στην προσπάθειά της να ψηλαφίσει τις συνήθειες των νέων, καταλήγει να ασχολείται και με εκφάνσεις της nerd κουλτούρας. Στο στόχαστρο μιας ορθόδοξης κέλτικης γκρούπας, που διατηρεί blog με τίτλο “Ορθοδοξία”, βρέθηκαν τα anime που προάγουν την ομοφυλοφιλία, την ωμή βία, την διαστροφή, την μασονία και τον σατανισμό, απομακρύνοντας τους νέους από τον Κύριο.

Sanji_vs_ivankov

Το 2010 ο αδελφός Χρήστος, λοιπόν, έκανε μια ενδελεχή έρευνα στα πιο γνωστά anime, είδε αποκαλυπτικά βίντεο και εικόνες, πάλεψε με τον δαίμονα της αμαρτίας και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον επικό(έξτρα bonus τα σχόλια, το αυτιστικό background και το απόφθεγμα του Άγιου Αρσένιου της Πάρου ):

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.gr/2010/11/anime.html?m=1

Anime-1

Πέρασε ένας χρόνος από τότε, αλλά ο Χρήστος, πιστός στο καθήκον του, ετοίμαζε άλλη μια αποκάλυψη-κόλαφο με τίτλο-σοκ :“ΜΑΣΟΝΙΚΟΊ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΊ ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΆ ANIME naruto και yugioh(και άλλα)”.

Από εδώ αξίζει  η αλλαγή των κεφαλαίων με τόνους, η βιβλιογραφική αναφορά στο προηγούμενο άρθρο(;), οι screenshot όλης της οθόνης, η σημείωση με την άθλια γραμματοσειρά και το άρρωστο λαχανί χρώμα και οι εικόνες των αγίων και του ιερομόναχου Σεραφείμ Ρόουζ σε όλη την αριστερή πλευρά.

35a0c1502f

Ο Χρήστος όμως συνέχιζε να μας ανοίγει τα μάτια (ή να τα κλείνει, όπως το βλέπει κανείς) και με άλλα συναρπαστικά άρθρα:

Αποκαλυπτικά βίντεο για τις σχέσεις των anime με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον Σατανισμό!

Εξέλιξη του χαρακτήρα μέσω των anime και χριστιανισμός.

Σατανικά σύμβολα στα ιαπωνικά anime (μέρος 2)

Η ομοφυλοφιλία στην Ιαπωνική τέχνη των manga.

Σεμινάριο για τα κρυμμένα μηνύματα στις ταινίες

Συμπέρασμα:Προσοχή λοιπόν, σε αυτή την επικίνδυνη “τέχνη”. ΕΥΛΟΓΙCΟΝ †

haibane-renmei

Μοιραστείτε το Άρθρο