Στιγμές Smassing Culture

admin Από admin 6 Λεπτά Ανάγνωσης

Λίγο η βροχή, λίγο τα δυο χρόνια, καθίσαμε και σκεφτήκαμε την πορεία του Smassing Culture αυτό το διάστημα. Τις αστείες αναποδιές, τα WTF μηνύματα και σχόλια που συναντήσαμε, τις μεταξύ μας συζητήσεις που κυμαίνοταν από ελαφρές κατσάδες, εμπνευσμένες ιδέες, που μας έλειπε βέβαια η αίσθηση της πραγματικότητας για να δούμε πως δεν πραγματοποιούνται, αλλά και χαοτικές nerd συζητήσεις.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες τέτοιες στιγμές

1- Η στιγμή που ο Νίκος Γιακουμέλος υποστήριζε τον Ramsey Bolton χωρίς ντροπή

Δεν ξέρουμε καν τι σκεφτόταν.

2- Οι λέξεις- φράσεις κλεδιά για αναζήτηση στο Google που κάποιος έκρινε οτι το Smassing Culture ήταν καλό αποτέλεσμα

Μερικές ήταν όντως σχετικές, πχ ταινίες με βαμπίράλλες όμως ήταν μόνο εξωφρενικές και ακόμα και τώρα ΔΕΝ μπορούμε να καταλάβουμε πως και γιατί. Πχ :

καλογερογιαννη (;;;)

δήμητρα ζακάκη (γειά σου εντελώς άγνωστη μας Δήμητρα)

πος να σιμαδεψο (με τα μάτια;; Και με λεξικό;)

ορισμος ερμηνεία ηθοποιών (λιγότερο κουλό αλλά δεν είμαστε θεατρικό εργαστήρι)

οταν ενας γερος τρωει πολυ (λογικά χορταίνει)

αγγλικη σειρα εποχης ιρλανδοι γυφτοι (ίσως η πιο ρατσιστική περιγραφή του Peaky Blinders που θα μπορούσε να γράψει κάποιος)

yu gi oh ερευνες (ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ; ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΣΙΟΝ; ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ)

η λεπτη γραμμη που χωριζει το σεξ απο τον βιασμο τια (καθόλου λεπτή φίλος, λέγεται συναίνεση, ελπίζω να το βρήκες)

πως να γινω deadpool (με δυσκολία)

της νιοτης μας οι μαγοι (να ταν δυο φορές)

αλλαγες στην εμφανιση για να ζωντανεψει το σεξ (εεε, καλύτερα να το συζητήσεις με τον σύντροφο σου και όχι με το Google)

ΕΣΘΙΤΙΚΗ ΤΕΝΙΑ (ΝΑΙ ΚΥΡΑ ΤΕΝΙΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ)

φρουτα του διαβολου αληθεια η ψεμα (ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΟΣΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ!)

3- Αυτό το σχόλιο:

Τι να σας πώ, για την συμπεριφορά σας!!! Ειλικρινά τι να σας πώ!!! Γιατί πάντοτε ξινίζετε και σιχαίνεστε ότι δεν είναι Shitvel Feige Studios(Γιατί έτσι είναι για εμένα πάντα η Marvel Industry και το Marvel Studios, με τον τρόπο που τις μετέτρεψε ο αναθεματισμένος και φρικτός Feige με τις Bitches του τους Joe Quesada, Nick Spencer, Michael Stranzyiski, Christopher Yost, James Gunn, Peyton Reed, Kenneth Branaugh, Jon Faureux, Stephen Deeickson,Shane Black, Paul Rudd, Chris Pratt και πολλά άλλα από αυτά τα καθυστερημένα άτομα τόσο στο Studio και στην Company Itself που έχουν κάνει τόσα φρικτά λάθη και επιλογές, έχουν πάρει τις λάθος αποφάσεις και αλλάξανε τόσα μα τόσα υπέροχα πράγματα, τοπία, χαρακτήρες και σκηνές ακόμα και τις ιστορίες με τον πιο φρικτό και απαίσιο ανίερο τρόπο)??? Αν δεν λατρεύετε άλλα fantasy/super hero/ gothic/ horror/ steampunk and sci-fi projects(books, comics, video games, tv shows, anime, cartoons, board games and movies) που δεν είναι Shitvel Feige Studios τότε μην τα αγαπάτε και μην ασχολείστε μαζί τους και πάνω από όλλα μην μας λέτε τι να λατρέυουμε η όχι με αυταρχικό τρόπο και μην μας κάνετε με το ζόρι να λατρεύουμε την Shitvel Studios του Retarted Feige και του bitching crew του!!! Αν είστε αληθινοί fan boys and girls σε πολλά τέτοια fandoms and projects πέραν της Shitvel και κυρίως αληθινοί comicbook super hero lovers(ειδικά της αληθινής Marvel όπως εγώ που αγαπώ άλλα πιο αληθινά ενδιαφέροντα όπως το Mortal Kombat, οι Power Rangers, το Yu-Gi-Oh!!! και το World of Warcraft, Friday the 13th, Evil Dead, Witchblade, Hellboy και πολλά άλλα πιο αληθινά και πιο αγαπητά και συναρπαστικά projects) τότε δεν θα ξινίζατε έτσι και ούτε θα λατρεύατε αυτό το ξενέρωτο studios και τις ταινίες του τόσο πολύ ώστε θα σιχαινόσασταν!!! Ειλικρινά τι να σας πώ τώρα καθίστε και συνεχίστε και λατρεύετε τα Shitvel Feige and Quesada Studios and Industry!!!

Δεν είναι μαγικό το πως δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑ νόημα;  Τέτοιο μίσος για την κριτική στο (μέτριο) “Η εκδίκηση του Σάλαζαρ“; Φίλε, ποσοστά έπαιρνες;

4- Τα ΑΚΥΡΑ κείμενα στην κατηγορία anime

Γύρναγε κάποιος μετά από δουλειά, έμπαινε στην σελίδα, και έβλεπε ένα κείμενο για θέατρο στην κατηγορία anime. Ή ένα κείμενο για σειρά. Ή ένα κείμενο για ταινία. ΟΛΑ στην κατηγορία anime.

Eπρόκειτο για λάθος συγκεκριμένου/νης συντάκτη/κτριας, που απλά αρνιόταν να δεχτεί ότι γράφουμε και για άλλα πράγματα.  Μετά από πολλές παραινέσεις,  η αντίδραση του/της ήταν κάπως έτσι:

ΔΕΝ το κατάλαβε. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους  που αλλάξαμε site.

5- Τα οικονομικά

Αυτός ο διάλογος συνοψίζει αρκετά την ελπίδα μας στην ελληνική οικονομία

6-Οι χωρίς νόημα nerd συζητήσεις

με θέμα τι άλλο θα κάνει ταινία η Disney

για την πτώση της Marvel

Kαι η αναπτέρωση της ελπίδας

Αλλά και οι στιγμές που δεν συνενούμασταν

Και κάπως έτσι πέρασαν 2 χρόνια. Να δούμε τι θα φέρουν τα επόμενα!

Μοιραστείτε το Άρθρο