Το Smassing Culture κάνει το πρώτο του πάρτυ και είστε όλ@ καλεσμέν@!

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Την Παρασκευή 7/7 έρχεται το πιο διασκεδαστικό πάρτι nerdουλων στο οποίο έχετε πάει ποτέ.

Το Smassing Culture είναι μια διαδικτυακή προσπάθεια  από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τη μαζική κουλτούρα και προσπαθούν να μιλήσουν γι’ αυτή από μια διαφορετική, κοινωνική και πολιτική οπτική.

Το «είναι απλώς μια ταινία/κόμικ/σειρά» δεν μας αρκεί. Γι’ αυτό βλέποντας να πληθαίνουν τριγύρω μας τα comic, οι ταινίες, οι σειρές, τα games αποφασίσαμε να ασχοληθούμε πιο σοβαρά με αυτά μέσα από το Smassing Culture που πρόσφατα έκλεισε τα 2 του χρόνια.

Έτσι λοιπόν, μιας και είχαμε γενέθλια, 2 χρονών, μιας και γίναμε κανονικό site, μιας και είναι  και ο καιρός που βγαίνουν το Spiderman-Homecoming και το Game of Thrones, αλλά κυρίως, μιας και είναι καλοκαίρι διοργανώνουμε το πρώτο μας πάρτυ σε μια απ’ τις πιο όμορφες ταράτσες της Αθήνας, στη Λέσχη Αναιρέσεις (Ιπποκράτους 175).

Φέρτε καλή, καλοκαιρινή διάθεση στην ταράτσα της Λέσχης Αναιρέσεων, βάζουμε μουσική και κοκτέιλ! Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα, να μιλήσουμε, να χορέψουμε, να τσακωθούμε για το αν το καινούργιο Spiderman ήταν/δεν ήταν καλό και διάφορα άλλα!

Και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε καλά, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, ένα nerd party δεν μπορεί να αποτύχει: Μαζεύεται πολύς κόσμος; Θα χορέψουμε. Μαζεύεται μέτριος κόσμος; Θα στήσουμε τουρνουά Magic The Gathering. Μαζεύεται λίγος κόσμος; Θα παίξουμε DnD!

Μοιραστείτε το Άρθρο