Τα χειρότερα 10 anime μέρη για να πας διακοπές(part 2)

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Πολλοί παραπονιούνται ότι το να μείνεις στην Αθήνα για διακοπές είναι ότι χειρότερο μπορεί να τους συμβεί. Ξεχνούν όμως ότι αν ζούσαν σε αυτά τα φανταστικά μέρη από anime οι διακοπές στην Αθήνα θα έμοιαζαν με ταξίδι στις Μαλδίβες. Για το πρώτο μέρος εδώ

Χώρα Hinomoto- Kabaneri of the Iron Fortress

Μια post-apocalyptic κατάσταση με πόλεις και χωριά ταμπουρωμένα πίσω από τείχη. Μη σου τύχει σαν να λέμε, ειδικά όταν κυκλοφορούν ζόμπι με καρδιά περιβαλλόμενη από μεταλλικό πλέγμα.

Ιαπωνία-PsychoPass

Ψυχομετρικά σκάνερ , παρακολούθηση, εν ψυχρώ δολοφονία και μόνο αν κάνεις την λάθος σκέψη σύμφωνα με το σύστημα. Τεχνολογική απολυταρχία και παντού επιτηρητές του νόμου εξοπλισμένοι με ειδικά όπλα.

Ευρώπη-Berserk

Eίναι μεσαιώνας και ο κεντρικός ήρωας γεννιέται από ένα κρεμασμένο πτώμα. Τόσο η νέα όσο και η παλιά βερσιόν του anime δεν λυπούνται τίποτα από σφαγές και αποκεφαλισμούς, οπότε γιατί να λυπηθούν εσένα;

Disboard -No Game No Life

Ένας φανταστικός κόσμος σύμφωνα με τον οποίον, όποιες διαφορές λύνονται με παιχνίδια που καθορίζουν την ζωή της ανθρωπότητας. Τρομερά αγχωτικό.

Vers  αυτοκρατορία-Aldnoah:Zero

Ενδογαλαξιακοί πόλεμοι με προηγμένα μέσα μεταξύ Γης και της αποικίας στον Άρη που οδήγησε μάλιστα στην καταστροφή ενός μέρους του φεγγαριού. Ο πόλεμος ξαναρχίζει όταν παραβιάζεται με βία η συνθήκη ειρήνης.

Romdeau Ergo Proxy

Μια οικολογική καταστροφή φέρνει την ανθρωπότητα στα όριά της και μετά από χρόνια άνθρωποι με ρομπότ ζουν ειρηνικά μαζί. Ένας ιός διαταράσσει την ισορροπία και η κυβέρνηση δημιουργεί ένα υβρίδιο ανθρώπου-ρομπότ για να σώσει το ανθρώπινο είδος.

Flonyard Dog Day

Φαντάσου να μείνεις αποκλεισμένος σε ένα κόσμο με ανθρώπους που μοιάζουν με σκυλιά ενώ μαίνεται ένας πόλεμος. Cringe.

Πλανήτης Gunsmoke Trigun

Θα βρίσκεσαι στον ίδιο κόσμο με έναν εγκληματία που έχει επικηρυχτεί για $$60,000,000,000 επειδή ισοπεδώνει ολόκληρες πόλεις και χωριά αν το θελήσει. Αυτό.

Tokyo 3 –Neon Genesis Evangelion

Παντού καταστροφές, πόλεμος και συγκρούσεις με τέρατα, 15 χρόνια μετά από ένα τεράστιο κατακλυσμό.

Aincrad -Sword Art Online

Κάθε λάθος μπορεί να είναι το τελευταίο σου.

Μοιραστείτε το Άρθρο