5+1 ιδέες για στολές κλόουν από anime/manga για να μασκαρευτείτε

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Το να θέλετε να μασκαρευτείτε  είναι επιλογή σας. Σε τόσο πιεσμένες συνθήκες όπως αυτές που διανύουμε, δεν θα γίνουμε εμείς η αστυνομία διασκέδασης που θα αρνηθεί μια ευκαιρία για μασκαράτες και χορούς (και γενικά μην έχετε και σε μεγάλη εκτίμηση όσους το κάνουν).

ΌΜΩΣ

Αν είναι να το κάνετε, κάντε το σωστά.

Για παράδειγμα, ο κλόουν ήταν πάντα μια καλή ιδέα για στολή, ειδικά μετά το Ιt του 1990. Ανθρώπινος αλλά όχι ακριβώς, τρομακτικός αλλά όχι εντελώς, το δισυπόστατο της φύσης του κλόουν φέρνει πάντα κάτι αποτρόπαιο, ακόμα και όταν χαμογελάει (ίσως περισσότερο όταν χαμογελάει). Μετά την τεράστια επιτυχία του reboot του Itείδαμε δεκάδες Pennywise να κυκλοφορούν στους δρόμους. Και στην μαζικότητα, κάπου χάνετα η πρωτοτυπία. Και είναι κρίμα, γιατί ειδικά στην otaku culture υπάρχουν τόσες άλλες ιδέες, πολλές από τις οποίες είναι ίσως και πιο ανατριχιαστικές από την μάστιγα του King.  Ενδεικτικά αναφέρουμε 8 από αυτές

1)Hisoka (Hunter x Hunter)

Ο γοητευτικός στην όψη και αποκρουστικός στις συνήθειες πανίσχυρος κλόουν είναι μια καλή και σχετικά διακριτική επιλογή.

2)Champ (Akame ga Kill!)

Αυτό το τέρας ήταν τόσο αποκρουστικό που μέχρι και το anime, το οποίο δεν διακρινόταν για τις ευαισθησίες του, αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να μην τον δείξει. Δηλωμένος παιδεραστής και μανιακός φονιάς, συνάδει με το πνεύμα του τρομακτικού Halloween.

3)The Pierrot (Tokyo Ghoul)

Η αντίδραση κάποιου όταν βλέπει κάποια μάσκα των Pierrot Clowns απλό σε κάποιες μεταφράσεις):

4)Piedmon (Digimon Adventure)

Μια αφιέρωση στα παιδικά χρόνια πολλών, ο Piedmon διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου κακού των Digimon (τουλάχιστον της πρώτης περιόδου).

5)Mayuri Kurotsuchi (Bleach)

Πιο αυτοκρατορικός και διεστραμμένος, ο Mayuri Kurotsuchi είναι για τους πιο μπελαλήδες.

+1

The Clowns (Soul Eater)

Δεν βγαίνει εύκολα, οπότε ίσως μόνο για τους πιο σκληροπυρηνικούς cosplayers.

Kαλές γιορτές!

Εμπνευσμένο από εδώ

Μοιραστείτε το Άρθρο