Οι 15 anime στιγμές που θα σας ραγίσουν την καρδιά

admin Από admin 6 Λεπτά Ανάγνωσης

Ας στεναχωρεθούμε! Φέρτε χαρτομάντηλα, κουβάδες και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να καταπολεμήσετε τα δάκρυά σας.

Προειδοποίση: Αυτό το κείμενο από τη φύση του περιέχει πολλά spoiler. Οπότε μην παραπονεθείτε που θα σας καταστρέψουμε τα Your Lie in AprilFullmetal AlchemistGuilty CrownClannad: After StoryHunter x HunterFate/ZeroOne PiecePokemonAngel Beats!AnohanaPlastic Memories.

1) Το Grave of Fireflies ολόκληρο

Grave-of-the-Fireflies

Ξέρω ότι πρόκειται για μια λίστα με spoiler, αλλά δεν θα καταστρέψω το Grave of the Fireflies. Νομίζω πως είναι η καλύτερη ταινία του Studio Ghibli, και θα έπρεπε να το δείτε αμέσως, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

2) Η κηδεία του Maes Hughes στο Fullmeta Alchemist

Fullmetal-Alchemist

“Γιατί ρίχνουν όλο αυτό το χώμα στον μπαμπά; Αν ο μπαμπάς θαφτεί δε θα μπορεί να κάνει τις δουλειές του.” *Πνίγεται στα δάκρυα.*

3) Το ψέμα στο Your Lie in April

Your-Lie-in-April-1

Αρέσεις σ’ αυτό το κορίτσι, το έχει πει και στη φίλη της! Ωπ! Φαίνεται πως ήταν ένα ψέμα για να πλησιάσει τον φίλο σου. Ποτέ δε θα μάθεις την αλήθεια και ο φίλος σου θα μάθει για την αγάπη της μετά το θάνατό της.

4) Η τελευταία σκηνή στο Guilty Crown.

Guilty-Crown

Η ομάδα γιορτάζει τα γενέθλια της Hae, για να κρατήσουν την ανάμησή της στις καρδιές τους. Ένας σοβαρός Shu, που τώρα είναι τυφλός, αρχίζει να σκέφτεται την Inori, όταν ακούει ένα τραγούδι που τραγουδάει για εκείνον.

5) Πεδίο δακρύων στο Clannad after Story

Clannad-After-Story

Ο Tomoya μαθαίνει την αλήθεια για τις πράξεις του πατέρα του και ορκίζεται να γίνει όσο καλύτερος πατέρας μπορεί για την Ushio. Αυτή η αγκαλιά γεμάτη δάκρυα είναι δυνατή για πατέρα και κόρη.

6) Το τελευταίο Gungi παιχνίδι των Komugi και Meruem στο Hunter X Hunter

Hunter-x-Hunter

Ο Mereum δέχεται την μοίρα του στην πιο ήπια και όμορφη σκηνή θανάτου των anime. Επιστρέφει στον  Komugi για ένα τελευταίο παιχνίδι και πεθαίνουν και οι δύο, ο ένας στα χέρια του άλλου.

7) Η αποτυχία του Kiritsugu στο Fate/Zero

fate3.jpg

Kiritsugu πρέπει να είναι ο πιο τραγικός χαρακτήρας των σύγχρονων anime. Πρέπει να σκοτώσει τον μέντορά του (και τον πρώτο άνθρωπο που θεώρησε οικογένειά του), παρασέρνει τη γυναίκα του στον Holy Grail War και εκείνη πεθαίνει και τελικά αποτυγχάνει να νικήσει. Το αποκορύφωμα είναι ότι δεν ξαναβλέπει την κόρη του Illya ποτέ.

8) Ολόκληρο το Τokyo Magnitude 8.0 

Tokyo-Magnitude-8.0

Δεν ντραπήκαμε να γράψουμε spoiler για μεγάλες στιγμές αλλά ξέρουμε τα όριά μας. Δε θέλουμε να σας καταστρέψουμε την εμπειρία του Tokyo Magnitude 8.0, απλά να ξέρετε ότι θα περάσετε μεγάλες στεναχώριες.

9) Η θυσία του Ace στο One Piece

One-Piece

Για ένα anime με χαρούμενους πειρατές, το One Piece μπορεί να γίνει πραγματικά καταθλιπτικό. Συνήθως η λύπη μένει στα flashbacks, αλλά η θυσία του Ace είναι ό,τι πιο οδυνηρό. Έκανε ό,τι θα έκανε κάθε καλός μεγαλύτερος αδερφός κι αυτό ήταν να προστατέψει τον μικρότερο αδερφό του με κάθε κόστος.

10) Η εξαφάνιση της Kanade στο Angel Beats!

Angel-Beats

Το Angel Beats! είχε στενάχωρες στιγμές, αλλά τουλάχιστον ήταν στην κατηγόρια των γλυκόπικρων. Αυτό όμως είναι καθαρή λύπη για τον Otonashi. Αφού η Kanade ευχαριστεί τον Otonashi που δώρισε την καρδιά του, η οποία της δόθηκε σε ένα χειρουργείο, η Kanade πεθαίνει. Αυτό αφήνει τον Otonashi μόνο, να κλαίει και να φωνάζει το όνομά της, αφού ήταν ερωτευμένος μαζί της.

11) Ο αποχωρισμός των Ash, Misty, Brock στο Pokemon

Pokemon-1

Μια λυπημένη στιγμή στο Pοkemon άνευ Butterfree! Αυτό, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, είναι μία από τις πιο ρεαλιστικές στιγμές των anime. Βλέπουμε τρεις πολύ καλούς φίλους να χωρίζονται και ίσως να μην ξανασυναντηθούν ποτέ.

Είναι μια πολύ ρεαλιστική στιγμή, ειδικά για ανθρώπους που τελειώνουν το λύκειο και ξεκινάνε καινούρια πράγματα.

12) Το ταξίδι της επιστροφής στο JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders

JoJos-Bizarre-Adventure-Stardust-Crusaders

Τα τρία μέλη του Team Joestar που επέζησαν (δε λέμε ποιοι) μοιράζονται μια αγκαλιά γεμάτη δάκρυα στο αεροδρόμιο. Αυτό που ξεκίνησε ως μια ομάδα stand χρηστών γρήγορα έγινε μια ομάδα στενών φίλων.

13) “Με βρήκες” στο Anohana: The Flower We Saw That Day

Anohana-The-Flower-We-Saw-That-Day

Ας παίξουμε το πιο λυπημένο κρυφτό! Καθώς οι φίλοι της Memma αναγνωρίζουν τα συναισθήματά τους και το ρόλο τους στο θάνατό της, εκείνη τους αφήνει σημειώματα. Και τότε αρχίζουν τα δάκρυα.

14) Το τελευταίο ραντεβού των Isla και Tsukasa στο Plastic Memories

Plastic-Memories-1

Όλοι ξέραμε πώς θα τέλειωνε το Plastic Memories αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα της σειράς. Πώς θα ζούσες τη ζωή σου αν γνώριζες πότε θα πεθάνεις; Αυτό ήταν το απόλυτο ερώτημα, που κάνει την τελευταία βόλτα του ζευγαριού τόσο γλυκιά όσο και λυπηρή.

15) Αυτή η εικόνα από  Sword Art Online

swordartonlinesandwich

Πηγή

Μοιραστείτε το Άρθρο