Comic Cultura #2 – Διαβάστε το ολόκληρο online

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης
Το πανέμορφο εξώφυλλο δια χειρός Λέανδρου

Το Comic Cultura είναι μια προσπάθεια πολλών ανθρώπων, sites και blogs που αγαπούν την 9η Τέχνη και συνασπίστηκαν για να μιλήσουν γι’ αυτήν. Το Smassing Culture ήταν εκεί απ’ την αρχή του εγχειρήματος για να ενισχύσει όσο γίνεται αυτή τη συλλογική προσπάθεια, η οποία είναι πολύ ελπιδοφόρα, ακόμα κι αν βρίσκεται στα πρώτα της βήματα.

Πλέον στο 2ο τεύχος του περιοδικού μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ακόμα στην πολύ αρχή, αλλά το πολύ όμορφο στήσιμο, τα πλούσια κείμενα κριτικής και η συμμετοχή τόσων καλλιτεχνών δείχνει τουλάχιστον τις δυνατότητες που έχουν γεννηθεί. Από την πιο ερασιτεχνική μορφή του 1ου τεύχους, που περιορίστηκε κυρίως σε άρθρα και κριτικές, περάσαμε (κάπως απότομα) σε ένα πολύ όμορφο και προσιτό 2ο τεύχος, με περισσότερες σελίδες και πολλά περισσότερα comics καλλιτεχνών που μας εμπιστεύτηκαν τη δουλειά τους. Όμως δεν μένουμε εκεί! Η ομάδα του Comic Cultura συζητά συνεχώς, δένεται και όλο και διευρύνεται με άτομα που αγαπούν την 9η Τέχνη όπως και εμείς.

Πιστεύουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό Comic Cultura είναι μια προσπάθεια που αξίζει το χρόνο σας, αλλά και τη συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται να εμπλακούν ενεργά στην ανάπτυξη αυτού του δυναμικού εγχειρήματος. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο συνάντησης, ενημέρωσης και διαλόγου για κάθε ζήτημα των comics. Κι ελπίζουμε να είστε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας!

Φτάνουν τα πολλά λόγια. Διαβάστε και μόνοι σας ολόκληρο το 2ο τεύχος του Comic Cultura που ανεβαίνει δωρεάν online και πείτε μας τη γνώμη σας.

Μοιραστείτε το Άρθρο