Anime Cliche nο5- Το άνιωθο ντούκι

Jamal Animas Από Jamal Animas 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Η συντριπτική πλειοψηφία των anime που παρουσιάζουν κάποια μάχη (σε οποιοδήποτε πεδίο, δεν έχει σημασία είτε είναι ξύλο ή πινγκ πονγκ) θα έχει και αυτόν τον ξεχωριστό χαρακτήρα κάπου στο cast. Είναι ο τύπος που όταν τον βλέπεις να παλεύει αράζεις  και περιμένεις να δεις το μακελειό. Αυτός ο χαρακτήρας όχι μόνο δε χάνει, αλλά οwnarei  τόσο άσχημα που απλά λυπάσαι τους αντίπαλους του.

Οι περιπτώσεις που χάνει είναι  σπάνιες και συμβαίνουν κυρίως όταν  πολεμάει τον πρωταγωνιστή ή επίτηδες για να διδάξει μεγαλοψυχία ή κάτι άλλο, πάντως είναι για διδακτικούς λόγους. Επίσης δεν μπορεί να νικήσει τον main antagonist, προκειμένου να κάνει κάτι και ο ήρωας.

 Η προσωπικότητά του μπορεί να πάρει διάφορες μορφές, ανάλογα το στυλ του anime.Από τον απλό και καλοσυνάτο κολλητό που τα παίρνει για να προστατέψει τους φίλους του, μέχρι τον αγχωμένο καβλέα που το μόνο που τον νοιάζει είναι να ξεσκίσει τον καρύτσαυλο του αντιπάλου, ή τον πιο συνηθισμένο, τον αδιάφορο και κάπως απόμακρο τύπο που όλοι τον αφήνουν ήσυχο γιατί άμα θυμώσει, κανείς δεν είναι ασφαλής. Αποτελεί αγαπημένη φιγούρα των fans, μηδενός εξαιρουμένου.
Τυπικά παραδείγματα: Hiei (Yu Yu Hakusho), Vegeta (Dragon Βall Κai), Hibari Kyoya, Rokudo Mukuro (Katekyo Hitman Reborn), Agito (Air Gear), Zaraki Kenpachi, Kuchiki Byakuya (Bleach),Υu Kanda (D.Gray-Man), Hatake Kakashi (Naruto), Ronoroa Zoro (One Piece), Erza Scarlet (Fairy Tail), και πολλοί πολλοί άλλοι.

Εικονικά παραδείγματα:

Daisy_Defeated Zeru_fried (1) zaraki_reiatsu_dreamscene_by_namkolee

Για τα υπόλοιπα κλισέ πατήστε εδώ: (1), (2),(3) και (4)

Μοιραστείτε το Άρθρο