«Μαθήματα Μαγείας & Σατανισμού από τον Χάρι Πότερ»-Τα 10 βήματα για να διαβάζετε τέτοια άρθρα

Έφη Kαραχάλιου Από Έφη Kαραχάλιου 3 Λεπτά Ανάγνωσης

Έχουμε κάνει συχνά αναφορές στις κριτικές που κάνουν ευυπόληπτα(;) site ορθοδοξίας στο διαβολικό χώρο του Ίντερνετ (anime+σατανισμός, Pokémon+σατανισμός), οπότε έφτασε και η ώρα για τον αγαπημένο μας μάγο-ή να πω καλύτερα τον σατανικό νεκρομάντη(μουαχαχα);

_DSC7980.NEF

Για να αποδομήσεις επιτυχημένα τέτοιες ασυναρτησίες, ακολουθείς μια συγκεκριμένη διαδικασία:

1.Ξεκινάς πάντα από τον τίτλο του άρθρου: «Μαθήματα Μαγείας & Σατανισμού από τον Χάρι Πότερ», «Harry Potter και ο Σατανισμός», «Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ». Συνήθως δεν βγάζει νόημα, είναι ένα συνονθύλευμα παράλογων κατηγοριών, αλλά συνεχίζεις το διάβασμα.

2.Επειδή δεν σου έφτανε η φρίκη, αντανακλαστικά κοιτάς το όνομα του ιστότοπου:pigizois.net, whatisnewage-newage.blogspot.gr, genesisxresearch.wordpress.com. Ξερνάς από αηδία, αναρωτιέσαι γιατί υπάρχει ακόμα το ανθρώπινο είδος και επαναλαμβάνεις το βήμα 1.

3.Μετά χαζεύεις τους υπότιτλους, που κυμαίνονται από το «Ο Χάρι Πότερ Εγκωμιασμένος για να πάρει τα μικρά παιδιά στο σατανισμό!» μέχρι «Ψάξαμε και σας αναδημοσιεύουμε τα πιο κύρια σημεία της «λατρείας του Harry Potter», σε ελεύθερη μετάφραση».

4.Βλέπεις κάποια ενδιαφέρουσα εικόνα που να συνοδεύει το κείμενο, όπως πχ αυτή(καθόλου στημένη ή photoshop):1200

5.Διαβάζεις τις παραπομπές σε κείμενα της Αγίας Γραφής, που είναι πάντα σε bold, ενώ ταυτόχρονα γελάς με τις αναφορές στα βιβλία που βαφτίζονται ως «Τόμος Α’» κλπ.

6.Περνάς γρήγορα στο περιεχόμενο, γρήγορα όμως, μην πάθεις και εγκεφαλικό, ψαρεύεις μερικές ωραίες φράσεις του τύπου «Η Τζοάν Ρόουλινγκ έχει αρκετή εμπειρία από τις διδασκαλίες των Wicca, που είναι μια Οργάνωση Μάγων και Μαγισσών, σε διεθνές επίπεδο, με στόχο την προβολή και διάδοση της λατρείας και των διδασκαλιών και πρακτικών του αποκρυφισμού.», ή ακόμα και «Θεωρώ ότι είναι απολύτως πιστευτό ότι αυτή η συγγραφέας είναι μυημένη στο σατανισμό όταν προάγει τον σατανισμό μεταξύ των παιδιών στις ΗΠΑ που έχει αυξηθεί στο 139% μέσα σε 5 μόλις χρόνια! «Πραγματικά, ο χρόνος είναι μια επίσπευση κατά την βιβλική προφητεία που θα εκπληρωθεί, «the whole earth went after the beast in amazement and admiration.» [Rev. 13:3, Amp. Bible Commentary].»

7.Κοιτάς τις πηγές και την «βιβλιογραφία», που τα βρίσκεις μόνο σε «επιλεγμένα χριστιανικά βιβλιοπωλεία» και είναι είτε από τις εκδόσεις Φωτοδότες είτε στο Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό κάποιου Αρχιμανδρίτη.

8.Βλέπεις το βιντεάκι που είναι ανεβασμένο, καλείς φίλους και γελάτε μαζί:

9.Βλέπεις στα προτεινόμενα βίντεο, την ειδική εκπομπή του Χαρδαβέλα, ε, το βλέπεις και αυτό(«Πύλες του Ανεξήγητου» 4ever):

https://www.youtube.com/watch?v=cLFpAaXm4t0

10.Κλείνεις αργά-αργά τον υπολογιστή ή το κινητό σου, απ’ όπου τέλος πάντων διαβάζεις το παρόν άρθρο και του βάζεις φωτιά. Μετά κλείνεσαι και σε ένα μοναστήρι.

harry-potter

Μοιραστείτε το Άρθρο