Για όσους ζουν στη σκιά του ήλιου…

Αλέξανδρος Μινωτάκης Από Αλέξανδρος Μινωτάκης 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Σε λιγότερο από ένα μήνα, όλος ο κόσμος θα έχει δει το Ant-Man. Όλος; Όχι όλος. Μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική άκρη της Μεσογείου αντιστέκεται και πάντα θα αντιστέκεται στον κατακτητή. Διατηρώντας με πάθος την παράδοση πεντηκονταετίας, που πρόσκαιρα μόνο φαινόταν να αντιστρέφεται, η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 17 Σεπτεμβρίου. Δύο μήνες αργότερα.

paul-rudd-michael-douglas-ant-man (1)

Κάπου αρχίζεις να αναρωτιέσαι… Ενώ όλοι θα συζητάνε την ταινία, την επιλογή να μην είναι ο Hank Pym ο Ant-Man, τα Pym Particles, την πιθανή ή μη εμπλοκή του Ant-Man στο Civil War αλλά και  θα σχολιάζουν το γκόμενο της Φοίβης ως πρωταγωνιστή και το ενδεχόμενο να μάθουμε το όνομα του,  εμείς θα δίνουμε την άνιση μάχη απέναντι στα spoiler και τους πάσης γης κομπλεξικούς.

Θα αποφεύγουμε τις μισές σελίδες που παρακολουθούμε και θα διαγράψουμε site όπως το tumblr. Και όπως είναι αναμενόμενο, το δεκαπενταύγουστο, θα τεθεί ο υπέρτατος πειρασμός : να κάτσω άλλον ένα μήνα να περιμένω ή να κατεβάσω μια από τις απαράδεκτες cam version που θα έχουν γεμίσει το Ίντερνετ; Να το δω ωραία και ανθρώπινα στο σινεμά ή να δω τον Ant-Man να συρρικνώνεται σε ένα pixel;fourmi

Φυσικά όλα έχουν μια εξήγηση. Η πιθανότερη (αν αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι ελληνικές εταιρείες διανομής να ελέγχονται από super villains) είναι ότι δεν υπάρχει επαρκές κοινό ώστε να πάει να δει το Ant-Man 17 Ιουλίου. Η σύγκρουση ενός, όχι και τόσο επιφανούς ,ήρωα της Marvel, με το αθάνατο, αξεπέραστο, ανυπέρβλητο Ελληνικό Καλοκαίρι προκάλεσε τρόμο στους υπεύθυνους. Δεν τους κατηγορούμε πάρα πολύ. Ίσως κάποτε τους το συγχωρήσουμε. Μέχρι τότε, παίρνουμε τα μέτρα μας και δίνουμε όρκο απαράβατο ότι ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ CAM!

Ant-ManΥ.γ.  Υπάρχει και άλλη μια χώρα που θα προβληθεί το Ant-Man Σεπτέμβρη. Πρόκειται για την Ιαπωνία, όπου κάθε ταινία της Marvel φτάνει με αντίστοιχη ή μεγαλύτερη καθυστέρηση. Θα επιστρέψουμε σε αυτό μόλις κάνουμε το σχετικό ψάξιμο.

Μοιραστείτε το Άρθρο
Συνάντησε μικρός το Star Wars και έκτοτε βρήκε πως θέλει να γίνει Jedi. Προπονείται με διαλογισμό 18 ώρες την μέρα. Τις υπόλοιπες τις περνάει καμουφλαρισμένος ως υποψήφιος διδάκτορας γιατί κανείς δεν του είπε πως ανακλήθηκε το Order 66.