Power Man and Iron Fist 2016- Οι Heroes For Hire επιστρέφουν!!!

admin Από admin 4 Λεπτά Ανάγνωσης

Τώρα που η Marvel είναι η βασίλισσα στον κινηματογράφο, πάει να κατακτήσει και την μικρή οθόνη με την βοήθεια του Netflix. Μέχρι τώρα κάθε σειρά Marvel/Netflix είναι τηλεοπτικός θησαυρός καθώς κάθε μία είναι καλύτερη από την προηγούμενη, και ξέροντας πόσο καλός ήταν ο πρώτος κύκλος του Daredevil, είναι εντυπωσιακό επίτευγμα. Τώρα ήρθε λοιπόν το Luke Cage για να μας δείξει μία λίγο πιο gheto version του Marvel Cinematic Universe. Αλλά η σειρά αυτή δεν είναι το μόνο καλό πράγμα που βγήκε με τον Luke Cage ως πρωταγωνιστή φέτος. Το νέο Power Man and Iron Fist είναι ένας τίτλος που δείχνει στους τακτικούς αναγνώστες της Marvel πως δεν έχει χάσει εντελώς την μπάλα στον χώρο των comics η  εταιρία.

maxresdefault

Ο Luke Cage και ο Danny Rand έχουν σταματήσει να είναι οι Heroes For Hire καιρό τώρα. O Luke έχει κάνει οικογένεια με την Jessica Jones και ζει μία ήρεμη ζωή μακριά από το οτιδήποτε έχει να κάνει με το υπερωικό του παρελθόν. Αντίθετα ο Iron Fist παραμένει ενεργός και  συνεχίζει το υπερηρωιλίκι. Μέχρι που οι δύό τους, μετά από μερικές περιπέτειες, αποφασίζουν να επιστρέψουν ως Heroes For Hire ακόμα μία φορά!

Αποτέλεσμα εικόνας για Power Man and Iron Fist 2016

Το ντουέτο αυτό των Luke Cage (μην τον φωνάζετε Power Man) και Iron Fist είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο της Marvel και των comics γενικά. Είναι τόσο διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιοι. Δεν χρειάζεται να υπάρχει δράση για να είναι διασκεδαστικό ένα τεύχος της σειράς. Μόνο οι διάλογοι μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών είναι αρκετοί. Αλλά και η δράση δεν λείπει. Kαθόλου μάλιστα. Οι σκιτσογράφοι Flaviano και Sanford Greene κάνουν καταπληκτική δουλειά στην απεικόνιση του κόσμου των δύο ηρώων και των περιπετειών τους. Η δράση είναι πολύ καλοσχεδιασμένη και παραστατική. Οι εικόνες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του θεατή και τον βάζουν μέσα στην υπόθεση.

Τώρα που ήρθε και η σειρά Luke Cage, ξεκίνησαν ήδη οι φήμες πως  η δεύτερη σεζόν της (που θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Defenders) θα είναι βασισμένη στο Heroes for Hire, το Power Man and Iron Fist είναι ο’τι πρέπει για να σας βάλει στην ατμόσφαιρα των επερχόμενων σειρών. Όποιος σκοπεύει να δει το Luke Cage, προτείνω να διαβάσετε πρώτα έστω τα πρώτα πέντε τεύχη επειδή θα αποτελέσουν μία πολύ καλή εισαγωγή στον κόσμο του Power-Man.

Αποτέλεσμα εικόνας για Power Man and Iron Fist 2016

Θα μπορούσε να πει κανείς πως οι Power Man και Iron Fist εκτός από το να σώζουν ανθρώπους, σώζουν και την Marvel. Τον τελευταίο καιρό η εταιρεί έχει χάσει κάπως την μπάλα στον χώρο των comics. Οι περισσότερες σειρές που βγάζει τώρα η Marvel είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριες. Ειδικά τώρα που όλο το σύμπαν της Marvel επικεντρώνεται στο νέο μεγάλο event της, το Civil War II, πολλά τεύχη είναι απλά tie-ins στο event. Ωστόσο, με την ιστορία του ως ταξικού ήρωα, τα  τα τεύχη του Power Man and Iron Fist που είναι tie-ins στο Civil War II είναι καλογραμμένα, ενδιαφέροντα και ο αναγνώστης αισθάνεται πως διαβάζει Heroes for Hire και όχι ακόμα μία άκυρη ιστορία που συνδέεται ε το Civil War II.

Αποτέλεσμα εικόνας για Power Man and Iron Fist 2016

Ο Danny Rand και ο Luke Cage είναι από τους λίγους χαρακτήρες που παραμένουν κλασσικοί Όσο το υπόλοιπο σύμπαν της Marvel καταρρέει  από ιδέες που προέρχονται από απόγνωση λόγω έλλειψης δημιουργικότητας, αυτοί οι δύο έχουν μείνει ίδιοι και καταφέρνουν να μας θυμίσουν την παλιά καλή Marvel. 

 

Μοιραστείτε το Άρθρο