Oι 10 καθηγητές σε anime που θα ευχόσουν να είχες στο σχολείο σου!(part 2)

Έφη Kαραχάλιου Από Έφη Kαραχάλιου 5 Λεπτά Ανάγνωσης

Βλέπεις μέχρι αργά anime, οπότε πας την επόμενη μέρα στο σχολείο και εκεί που είσαι ένα βήμα πριν το βαθύ λήθαργο, σκέφτεσαι ότι αν ήταν κάποιος χαρακτήρας από anime και σου έκανε μάθημα, τώρα θα πρόσεχες ήδη και θα περνούσε και πιο γρήγορα η ώρα μέχρι το διάλειμμα. Το σενάριο αυτό όμως έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: είναι στην φαντασία σου! Οπότε εμείς είμαστε εδώ για να σου τα περιγράψουμε…το πρώτο μέρος εδώ

Master Roshi – Dragon Ball

40920927-master-wallpapers

Ο πιο κουλ γέρος σε anime είναι σίγουρα ο «Turtle Hermit», που έχει εκπαιδεύσει τόσους μαχητές, όπως οι Gohan, Ox-King, Goku και ο Krillin. Με σήμα κατατεθέν τα γυαλιά ηλίου και την μεγάλη του αδυναμία στο άλλο φύλο, είναι ο 3000 χρονών τύπος που θα συνεχίζει να παίζει βιντεοπαιχνίδια, να τρώει πίτσα, να βλέπει τηλεόραση και πορνό για άλλα τόσα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, είναι ο καλόκαρδος παππούς που βλέπει τους πάντες σαν τα εγγόνια του, αλλά έχει τόση δύναμη που μπορεί να καταστρέψει το φεγγάρι αν το θελήσει. Για πενήντα χρόνια δούλευε την τεχνική Kamehameha, ενώ στο Dragon Ball Super τα βάζει με 170 στρατιώτες του Frieza.

Kakashi Hatake – Naruto

46893a2011be9d95f91c1c10070f93da

Ο Kakashi είναι ο δάσκαλος της ομάδας 7, που αποτελείται από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες της σειράς, τους Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, και Sakura Haruno. Εκείνος αρχικά παρουσιάζεται ως ανεξάρτητος και απαθής αλλά καθώς η σειρά προχωρά, η πίστη του στους φίλους και τους μαθητές του γίνεται όλο και πιο εμφανής. Είναι ωστόσο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του anime, ενώ μόλις πέρσι αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του. Για το παρελθόν του έχει αφιερωθεί μια ολόκληρη σειρά, ενώ αρχικά ήταν εχθρός του έτερου χαρακτήρα από το Naruto στο παρόν άρθρο, τον Mighty Guy. Θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος, γι’ αυτό και πολύ σύντομα ανέβηκε στην ιεραρχία των ninja, μέχρι και να γίνει ο έκτος Hokage.

Silver Reighley – One Piece

silvers-rayleigh-full-1534482

Γνωστός και ως «Dark King», τα λόγια είναι περιττά για τον μέντορα του Luffy. O υπαρχηγός των Roger Pirates έχει αποκτήσει την φήμη ενός θρύλου, ενώ συχνά αναφέρεται σε παλιές περιπέτειες με το πλήρωμά του. Αν και είναι μεγάλος σε ηλικία, είναι πολύ δυνατός και έχει τρομερή εμπειρία. Είναι από τους λίγους που γνωρίζουν την «Αληθινή Ιστορία» του κόσμου, αν και έχει πει ότι θα μπορούσε να το έχει αντιληφθεί διαφορετικά από τους σοφούς της Ohara. Έχει εξαιρετική οξύνοια και αντίληψη, με αποτέλεσμα να μπορεί εύκολα να αντιληφθεί την αιτία κάποιων γεγονότων, ενώ είναι και πολύ καλός μηχανικός. Με την τελειοποίηση της ικανότητας Haoshoku Haki μπορεί μάλιστα να αφήσει αναίσθητο ένα συγκεκριμένο στόχο.

Might GuyNaruto

3615304

Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο για τον γιο του Might Duy με τα περίεργα φρύδια. Ο χαρακτήρας του είναι τόσο δυνατός, που κατάφερε να τον δεχθούν στην ακαδημία αν και αρχικά απέτυχε στις εξετάσεις, πράγμα που τον κάνει εξαιρετικό πρότυπο δασκάλου. Επίσης είναι αρκετά αισιόδοξος και εμπνέει εμπιστοσύνη αφού κάνει συνέχεια “thumbs up” και έχει τη χαρακτηριστική πόζα “nice guy“. Την αρρενωπή του συμπεριφορά διαδέχονται πολλές φορές δάκρυα, αφού δεν φοβάται να δείξει συχνά τα συναισθήματά του. Ο Lee τον έχει σαν πρότυπο και προσπαθεί επίσης να αντιγράψει το στυλ του, οπότε μεταξύ τους δημιουργείται ένας ισχυρός δεσμός πατέρα-γιου. Είναι ο ορισμός του καλού παιδιού.

Kumiko Yamaguchi -Gokusen

gokusen

Όταν ήταν μικρότερη, η Yamaguchi ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού επειδή είχε συνδέσεις με την Yakuza. Αντί να στηριχθεί στο όνομα της οικογένειας όμως, ήθελε να της διδάξουν πώς να πολεμάει και να υπερασπίζεται τον εαυτό της για να τα καταφέρει μόνη της. Τα μέλη του Kuroda Clan, κάτι αντίστοιχο της Yakuza, σέβονται την Kumiko αλλά αυτή διατηρεί κρυφή την ταυτότητά της στο σχολείο. Η Kumiko μπορεί να φαίνεται αδύναμη, αλλά είναι πολύ έμπειρη μαχήτρια και ας μην το δείχνει. Είναι μάλλον ο τύπος της καθηγήτριας μαθηματικών που αν δεν λύσεις την άσκηση, μπορεί να σου εκσφενδονίσει μια κιμωλία και να πεταχτείς στον απέναντι τοίχο.

Μοιραστείτε το Άρθρο