Οι σειρές, ταινίες, comics και anime που ξεχωρίσαμε


Anime

Published on June 11th, 2020

0

Τα 10 καλύτερα anime της (χαμένης) άνοιξης και του καλοκαιριού του 2020

Η αλήθεια είναι πως η άνοιξη του 2020 ήταν μια εποχή χαμένη. Όλοι ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να μην κάνουμε τίποτα λόγω καραντίνας, πολύ φοβισμένοι και, στην τελική, πολύ θυμωμένοι για τον χρόνο που μας έκλεψαν. Υπήρξαν χαμένοι στην όλη διαδικασία, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ η anime βιομηχανία η οποία είδε την επικαιρότητα να την προσπερνάει για άλλα, πιο συναφή θέματα.

Τώρα που καλοκαίριασε και η επόμενη καραντίνα φορτώνει  φαίνεται μακριά, μπορούμε να κάνουμε μια σούμα με τα καλύτερα anime τόσο της χαμένης άνοιξης όσο και του καλοκαιριού, για να γεμίσουμε ξανά μπαταρίες!

 Άνοιξη!

5) Wave, Listen to Me!

Βασισμένο στο manga του creator Hiroaki Samura ( Blade of the Immortal), το Wave, Listen to Me! Ακολουθεί μια νεαρή, σκωπτική γυναίκα που προσπαθεί να κάνει καριέρα στο ραδιόφωνο. Λίγο Bojack, λίγο αυστηρό, δωρικό σχέδιο, το Wave, Listen to Me! είναι δύσκολο στην αρχή αλλά αξίζει τον χρόνο που θα του δοθεί.

4) My Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom

Το isekai ως είδος είναι κάπως κουρασμένο η αλήθεια είναι. Έτσι ο My Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom, το οποίο βασίζεται εν μέρει στο Οverlord, προσπαθεί να αναζωηονήσει κάπως την κατάσταση, με κωμικές καταστάσεις, γερές δόσεις slice of life και, τελικά, μια αξιαγάπητα ενοχλητική πρωταγίστρια.

3) BNA

Στο Netflix έχουν πολλά σκουπίδια, αλλά μια στο τόσο και κάποια πολύ καλά anime. Έτσι το BNA (Brand New Animal), από το Studio Trigger (Promare, SSSS.Gridman, Kill La Kill) εγγυάται την ίδια τρελή ενέργεια και σουρεαλιστικό σχέδιο που έχουμε συνηθίσει, μαζί με τη γλυκόπικρη και μυστηριώδη ιστορία του.

2) Tower of God

Θα είμαστε ειλικρινείς, τα tournaments arcs στα shonen είναι από τα αγαπημένα μας. Έτσι, όταν ένα anime βγαίνει με αυτό το concept ως κεντρικό, ναι εύκολα θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα βέβαια το Τοwer of God της Crunchyroll το συνδυάζει με ένα πολύ όμορφο σχέδιο. Το anime βασίζεται  στο νοτιοκορεάτικο Webtoon comic, το οποίο σε αυτή την παράξενη κάνει μεγάλη επιτυχία.

1) Dorohedoro

Mε ένα απίστευτο ενδιαφέρον σχέδιο, steam punk αισθητική σε συνδυασμό με μαγεία και βία, το Dorohedoro θα μπορούσε εύκολα να τραβήξει την προσοχή του θεατή. Το γεγονός ότι σε όλα αυτά βάζει και πολύ καλογραμμένους χαρακτήρες και μια πλοκή μυστηρίου που κυριολεκτικά σε δένει στη θέση του το κάνει ακόμα καλύτερο.

Καλοκαίρι

5) The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants

Aυτός ο γλωσσοδέτης είναι ένα απλό, λιτό anime με έναν op Πρωταγωνιστή, ο οποίος διαλύει κάθε αντίπαλο και έτσι τα παρατά όλα και πηγαίνει σχολείο. Δε διεκδικεί κανένα πρωτείο πρωτοτυπίας αλλά καταφέρνει να είναι διασκεδαστικό

4) Great Pretender

Αν κάποιος έχει ταινίες για καλοστημένες πλεκτάνες, όπως  το The Sting ή και το Catch Me If You Can, θα μπει άμεσα στο τι θέλει να κάνει το Great Pretender. Ένα πολύ χιουμοριστικό, ακόμπλεξάριστο anime που συμπαθεί τους πρωταγωνιστές του, το Great Pretender μας εισάγει στον κόσμο των απατεώνων και το τι τελικά σημαίνει να υποδύεσαι κάποιον άλλο.

3) Deca-Dence

Ένα post apocalyptic anime από τη εγγυάται μία εντυπωσιακές μάχες εναντίον τεράτων (οκ, όχι πρωτότυπο αλλά πολύ ωραίο οπτικά) και από την άλλη η συνάντηση δύο αντιθετικών χαρακτήρων κινεί την ιστορία με έναν πολύ γλυκό τρόπο.

2) Appare-Ranman!

Ένα historical/ steam punk anime με τόσο ζωντανό σχέδιο και χαρακτήρες είναι αδύνατο να μη σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ήταν αρχικά να βγει την άνοιξη, αλλά αυτή η τρελή ιστορία αγώνα μετά ξύλου θα είναι τελικά κοντά μας θα είναι τον Iούλιο.

1) Τhe God of High School

Και άλλο tournament, και άλλο ξύλο, και άλλο anime από τη Crunchyroll βασισμένο σε νοτιοκορεατικό web toon. Ναι, τα αγαπάμε, είμαστε απλοί άνθρωποι. Το Τhe God of High School έχει ένα τουλάχιστον μαγνητικό σχέδιο και πολύ ενδιαφέρουσες χορογραφίες μάχης. Και προφανώς, πολλά πολλά άλλα.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorsBack to Top ↑