Anime

Published on July 28th, 2016

0

One Piece: Τα top10 φρούτα του διαβόλου so far…

“Κάποτε άκουσα ότι όλα τα Φρούτα του Διαβόλου είναι ενσαρκώσεις του διαβόλου της Θάλασσας. Αν φας ένα θα κερδίσεις μια ειδική ικανότητα, αλλά δεν θα είσαι σε θέση να κολυμπήσεις. “Έτσι περιγράφει ο Shanks τα Φρούτα του Διαβόλου στον Bugsy και έχει απόλυτο δίκιο. Το Φρούτο του Διαβόλου είναι ένα μυστήριο φρούτο που δίνει στον Χρήστη του πολλές διαφορετικές και παράξενες ικανότητες ανάλογα με τον τύπο και την παραλλαγή του φρούτου. Υπάρχουν τρεις μεγάλες κατηγορίες φρούτων: η Paramecia, δίνει στους χρήστες μια «υπεράνθρωπη» δύναμη ώστε να μπορεί  να χειριστεί το περιβάλλον ή να παραγάγει κάποιο είδος ουσιών, η Zoan, επιτρέπει στον χρήστη να πάρει την μορφή διάφορων πλασμάτων αυξάνοντας έτσι την φυσική του κατάσταση και η Logia, δίνει στο χρήστη την ικανότητα να ελέγχει ένα στοιχείο της φύσης. Περνώντας λοιπόν γρήγορα στα δυνατότερα φρούτα, έχουμε την παρακάτω κατάταξη:

 

10)Mera Mera no Mi (Flame-Flame Fruit)

op10

Χρήστης: Portgas D. Ace(πριν μας αφήσει)/ Shabo

Είδος: Logia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να μετατρέψει ολόκληρο το σώμα του στο στοιχείο της φωτιάς και να το ελέγχουν κατά βούληση, ενώ  μερικές από τις θανάσιμες τεχνικές που απέκτησε ο  Ace  έχοντας τη δύναμη αυτού του φρούτου περιλαμβάνουν την κίνηση Hiken , ή ” Fire Fist “, την υπογραφή του  στην μάχη και αυτή που του έδωσε το παρατσούκλι ” Fire Fist Ace ” . Η απόλυτη τεχνική του όμως είναι η Dai Enkai ή «Great Flame Commandment: Flame Emperor». Χρησιμοποιήθηκε από τον Ace όταν πάλευε ενάντια στον Marshall D. Teach και τον Kurohige .

9)Goro Goro no Mi (Rumble-Rumble Fruit)

op9

Χρήστης: Enel, “God of Skypiea”

Είδος: Logia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να μετατρέπει τον εαυτό του σε στοιχείο της ηλεκτρικής ενέργειας και να το ελέγχει κατά βούληση. Έχοντας αυτή τη δύναμη ο Enel μπορεί να χρησιμοποιήσει την απόλυτη τεχνική του Max 200.000.000 Volt Amaru ή ” Thunder God» , το οποίο μετατρέπει Enel σε ένα τεράστιο Raijin ( Thunder God) από καθαρή ηλεκτρική ενέργεια  και την είδαμε κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον Luffy στο Skypiea Arc .

 

8)Hana Hana no Mi (Hana-Hana Fruit)

op8

Χρήστης: Nico Robin

Είδος: Paramecia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να αναπαράγει και να φυτρώνει τα κομμάτια του σώματός της από την επιφάνεια κάθε αντικειμένου. Επίσης, σωματίδια που μοιάζουν με ροζ- λευκό πέταλο σχηματίζονται και στη συνέχεια μετακινούνται μακριά από όπου φυτρώνουν τα μέρη και εξαφανίζονται , καθώς και γύρω από τον εαυτό του χρήστη. Η δύναμη του φρούτου για πρώτη φορά αναδείχθηκε στο Luffy και στο υπόλοιπο πληρώμα, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τη Robin στο Going Merry . Η πραγματική δύναμη του καρπού αποκαλύφθηκε πλήρως κατά τη διάρκεια της μάχης μεταξύ  Robin και Pell.

 

7)Hie Hie no Mi (Ice-Ice Fruit)op7

Χρήστης: Admiral Aokiji/ Kuzan

Είδος: Logia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να μετατρέψει τον εαυτό του σε στοιχείο του πάγου και να το ελέγχει κατά βούληση . Ο Ναύαρχος Aokiji ή Kuzan είναι ο τρέχων χρήστης αυτού του φρούτου διαβόλου . Με αυτή τη δύναμη , Aokiji μπορεί εύκολα να παγώσει μια μεγάλη περιοχή του ωκεανού με την τεχνική που ονομάζεται Ice Age .Μετά την παραίτηση του ναύαρχου Στόλου Sengoku , ο Aokijin και ο Akainu αγωνίστηκαν μέχρι θανάτου για 10 ημέρες στο νησί για την θέση του Ναυάρχου Στόλου . Ο Aokiji ήταν σε θέση να μετατρέψει το μισό νησί σε μια παγωμένη χέρσα περιοχή όμως ο Akainu κέρδισε τελικά τη μάχη που αποδεικνύει την υπεροχή του έναντι του Aokiji .

 

6)Pika Pika no Mi (Glint-Glint Fruit)op6

Χρήστης: Admiral Kizaru

Είδος: Logia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να μετατραπεί σε στοιχείο του φωτός και να το ελέγχει κατά βούληση. Τρώγοντας αυτό το φρούτο ο ναύαρχος Kizaru έχει αποκτήσει απίστευτες ικανότητες, όπως να είναι σε θέση να ταξιδεύσει με την ταχύτητα του φωτός ,ή να είναι σε θέση να στρέφει το φως για να παρακάμψει τις εισερχόμενες επιθέσεις , και φυσικά να επιτεθεί τους αντιπάλους του χρησιμοποιώντας την ταχύτητα του φωτός .Μία από τις τεχνικές του περιλαμβάνουν την Yasakani no Magatama ή « Yasakani String Jewel»  και στη μάχη του Marineford εκτόξευε μπαράζ θανατηφόρων σωματίδιων φωτός που προκαλούσαν ακραίες ζημιές όταν χτυπούσαν το στόχο .

 

5)Gasu Gasu no Mi (Gas-Gas Fruit)131

Χρήστης: Caesar Clown

Είδος: Logia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να δημιουργεί, να ελέγχει και να μεταμορφώνεται σε αέριο κατά βούληση.O Caesar το έχει χρησιμοποιήσει κυρίως ως μέσο stealth και για να αιωρείται στον αέρα . Έχει αρκετό έλεγχο του φρούτου που το κάνει να κινείται ελεύθερα και να κρατάει στερεά , όπως ένα ποτήρι κοκτέιλ . Στη μάχη , ο Καίσαρας απελευθερώνει δηλητηριώδη αέρια που προκαλούν ακαριαίο θάνατο ή εύφλεκτα αέρια με τεράστια εκρηκτική δύναμη . Επίσης, μπορεί να απορροφήσει και να αφαιρέσει το οξυγόνο στο αντίπαλό του, οδηγώντας σε απώλεια των αισθήσεων ή ακόμα και το θάνατο λόγω ασφυξίας .

4)Hito Hito no Mi, Model Daibutsu(Human-Human Fruit, Model Buddha)op4

Χρήστης: Admiral Sengoku

Είδος: Zoan

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να μετατραπεί σε ένα υβρίδιο της ανθρώπινης μορφής με ένα άγαλμα του Βούδα ( Daibutsu ) . Ο ναύαρχος Στόλου Sengoku κατά τη διάρκεια της μάχης του Marineford ήταν σε θέση να καταστείλει τους  πειρατές του Blackbeard από την καταστροφή του Marineford .Αν και η πλήρης έκταση της δύναμης του φρούτου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί , στο Marineford arc ήταν σε θέση να δημιουργήσει σημαντικό ποσό ζημιάς στο Marshall D. Teach,

3)Ope Ope no Mi (Op-Op Fruit)op3

Χρήστης: Trafalgar Law

Είδος: Paramecia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να δημιουργεί σφαιρικούς χώρους ή « δωμάτια », στα οποία ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο της θέσης και του προσανατολισμού των αντικειμένων στο εσωτερικό του. Οπλισμένος με ιατρικές ικανότητες από τον πατέρα του , ο Law είναι σε θέση να διαχωρίσει χειρουργικά το σώμα ενός ατόμου και να αφαιρέσει τα επικίνδυνα συστατικά από το σώμα τους , κερδίζοντας το παρατσούκλι « ο χειρουργός του Θανάτου ” . Αυτό το φρούτο του διαβόλου συχνά αναφέρεται ως το ” Απόλυτο φρούτο του διαβόλου » , δεδομένου ότι έχει την τελική δυνατότητα να χορηγήσει σε ένα άλλο πρόσωπο αιώνια νεότητα σε αντάλλαγμα για τη ζωή του τρέχοντος  χρήστη του με την τεχνική “Perennial Youth Operation”.

2)Yami Yami no Mi (Dark-Dark Fruit)op2

Χρήστης: Marshall D.Teach

Είδος: Logia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να  μετατραπεί σε στοιχείο του σκότους. Ο Marshall D. Teach πήρε το φρούτο αφού το έκλεψε από τους Whitebeard πειρατές . Με αυτή τη δύναμη , ο Kurohige είναι σε θέση να απορροφήσει μια ολόκληρη πόλη αφήνοντας τίποτα πίσω του .Μια άλλη τρομακτική ικανότητα του φρούτου είναι ότι ο χρήστης είναι σε θέση να απορροφήσει και να εξουδετερώσει την ικανότητα άλλων χρηστών, καθιστόντας τους ανίσχυρους . Μετά το θάνατο του Shirohige , ο Marshall D. Teach ήταν σε θέση να αποκτήσει τις δυνάμεις του πρώτου για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο , καθιστώντας τον το μοναδικό πειρατικό με δύο διαφορετικές ικανότητες του φρούτο του διαβόλου.

 

1)Gura Gura no Mi (Tremor-Tremor Fruit)op1

Χρήστης: Edward Newgate ( Shirohige )

Είδος: Paramecia

Χαρακτηριστικά: Δίνει στον χρήστη την ικανότητα  να δημιουργήσει και να ελέγχει δονήσεις που χρησιμοποιούνται  στους σεισμούς . Ο χρήστης του έχει τρομερή δύναμη, καθώς είναι κιόλας αρχηγός  σε ένα από τα καλύτρα πληρώματα στον κόσμο ( Whitebeard πειρατές ) . Στη μάχη του Marineford , ο ναύαρχος του στόλου Sengoku αποκάλυψε ότι ο Shirohige κατέχει τη δύναμη να τερματίσει τον κόσμο .Με τη δύναμη να δημιουργήσει ταρακούνημα ικανό να δημιουργήσει τσουνάμι και  σεισμούς , ο Shirohige έδειξε την έκταση των δυνατοτήτων του , όταν μόνος του κατέστρεψε  την έδρα Marineford και άλλαξε την κλίση σε όλο το νησί και στη θάλασσα γύρω από αυτό, με την τεχνική Shima Yurashi, ή “Island Shaking”.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the AuthorsLeave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top ↑