Anime

Published on January 23rd, 2018

0

Τα 8 καλύτερα anime που ΔΕΝ είδατε το 2017

Το 2017 ήταν μια υπέροχη χρονιά για τους φαν των anime, αφού υπήρχε κάτι για τον καθένα. Από τα πολυαναμενόμενα sequel όπως το My Hero Academia Season 2  έως επιτυχίες έκπληξη όπως το Kemono Friends το 2017 ίσως μπορεί να θεωρηθεί μια πολύ πετυχημένη χρονιά.

Παρόλ’ αυτά υπήρξαν επίσης καλές σειρές που παραβλέφθηκαν από την κοινότητα. Ίσως ήταν anime αργού ρυθμού (ACCA) ένα πιο δύσκολο art style (The Royal Tutor) ή κάποιο που επισκιάστηκε από πιο δημοφιλείς επιτυχίες (Lu Over the Wall). Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε σε αυτά τα υποτιμημένα διαμαντάκια μια ευκαιρία.

1- ACCA: 13- Territory Inspection Dept.

Το ACCA έχει ό,τι λαχταρούν οι «σοβαροί φαν». Έχει μια πλοκή που σε κρατάει γεμάτη ανατροπές, έναν προβληματισμένο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Jean Otus, ένα μοναδικό καλλιτεχνικό στυλ και απαλό ρυθμό.

Παρακολουθούμε ένα inspection agency Που δεν έχει πια λόγο ύπαρξης αφού το βασίλειο της  Dowa ζει μια περίοδο ειρήνης. Ο Jean πρέπει να πραγματοποιήσει έναν τελικό έλεγχο των 13 περιοχών του βασιλείου πριν τη διάλυση του πρακτορείου , αλλά τα νέα ενός πολιτικού πραξικοπήματος κάνουν μερικά μέλη της κυβέρνησης να ανησυχήσουν.

2- Sakura Quest

Μια σειρά για έναν απόφοιτο που προσπαθεί να βρει δουλειά δεν υπόσχεται τρελή διασκέδαση αλλά είναι ενδιαφέρουσα. Το Sakura Quest είναι η τελευταία από τις αξιόλογες “Working Series” του studio, στις οποίες περιλαμβάνονται τα  Shirobako και Hanasaku Iroha.

Αυτή η συγκινητική αλλά και αστεία σειρά παρουσιάζει τη Yoshino Koharu. Όπως πολλοί νέοι ενήλικες, ονειρεύεται να ζήσει στη μεγάλη πόλη αλλά αγωνίζεται να βρει μια δουλειά. Μια μέρα, μια νέα ευκαιρία τη φέρνει ως σερβιτόρα στην οικονομικά δοκιμαζόμενη πόλη Manoyama, που είναι βασίλισσα του τουρισμού. Το Sakura Quest στηρίζεται στις πραγματικές εμπειρίες που αντιμετωπίζουν πολλοί νέοι ενήλικες και πολλές πόλεις στο σύγχρονο οικονομικό κλίμα.

3 -The Royal Tutor (Oushitsu Kyoushi Heine)

Πολλοί σταμάτησαν να βλέπουν το The Royal Tutor μετά το πρώτο επεισόδιο, επειδή φαινόταν σαν μια σειρά με «χαριτωμένα αγόρια που κάνουν χαριτωμένα πράγματα». Έκαναν λάθος!

Η σειρά παρουσιάζει τον Heine Wittgenstein, έναν εκπαιδευτή υπεύθυνο για τις τέσσερις πριγκίπισσες του Grannzreich. Οι προηγούμενοι εκπαιδευτές απορρίφθηκαν από τις πριγκίπισσες, αλλά ο Heine είναι αποφασισμένος να τους δείξει ότι ένας εκπαιδευτής μπορεί να είναι αξιόπιστος. Το The Royal Tutor είναι μια σειρά που θα παρακολουθήσετε για τις αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων, την κωμωδία και τις εγκάρδιες στιγμές.

4 -Napping Princess (Hirune Hime: Shiranai Watashi no Monogatari)

Το Napping Princess (ή Ancien and the Magic Tablet) ήταν μία από τις πιο δυνατές πρωτότυπες ταινίες της χρονιάς αλλά επισκιάστηκε από το No Game No Life: Zero και το The Irregular at Magic High School: The Girl Who Calls the Stars.

Η οικογενειακή ταινία παρουσιάζει την Kokone, ένα κορίτσι που βασανίζεται από παράξενα όνειρα του φανταστικού βασιλείου Heartland. Παρόλ’αυτά πιστεύει ότι τα όνειρα προσπαθούν να αποκαλύψουν ένα οικογενειακό μυστικό, αλλά παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα, όταν εξαφανίζεται ο πατέρας της.

5- The Night Is Short, Walk on Girl (Yoru wa Mijikashi Arukeyo Otome)

Το The Night is Short, Walk on Girl είναι μια ιδιότροπη ρομαντική κωμωδία από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη του The Tatami Galaxy. Για την ακρίβεια είναι ένα καλλιτεχνικό ταξίδι.

Πρόκειται για την ιστορία ενός ανώνυμου μαθητή πανεπιστημίου και την kohai του, που είναι γνωστή απλά ως «Το Κορίτσι με τα Μαύρα Μαλλιά». Ένα βράδυ βρίσκει το κουράγιο να της εξομολογηθεί την αγάπη του, ενώ εκείνη έχει μια διασκεδαστική βραδιά- που οδηγεί σε συναντήσεις με εκκεντρικούς ανθρώπους και τρελές καταστάσεις.

6 -Lu Over the Wall (Yoake Tsugeru Lu no Uta)

Το Lu Over the Wall είναι μια πρωτότυπη ταινία από τον σκηνοθέτη του The Tatami Galaxy – Ο Masaaki Yuasa σίγουρα ήταν πολύ απασχολημένος το 2017! Αυτή η γλυκιά, καλλιτεχνική ταινία είναι το τέλειο φάρμακο για κάθε άνθρωπο με λυπημένη καρδιά.

Η ιστορία παρουσιάζει τον Kai, ένα μοναχικό αγόρι που διστακτικά γίνεται μέλος μιας μπάντας αφού γραφτεί σε καινούριο σχολείο. Ακολουθεί την καινούρια του παρέα στο Merfolk Island και συναντά την  Lu, μια απίστευτα χαρούμενη γοργόνα. Καθώς ο Kai περνάει χρόνο με τη Lu, βλέπει τον εαυτό του να ξεδιπλώνει περισσότερο τα συναισθήματα και τις σκέψεις του.

7 -Konohana Kitan

To Konohana Kitan δείχνει ότι το τα slice of life genre δεν είναι μόνο χαριτωμένα κορίτσια που κάνουν χαριτωμένα πράγματα. Ενώ υπάρχουν τέτοιες στιγμές, το anime είναι γεμάτο με υπέροχες αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων και μαθήματα ζωής που θα διευρύνουν την αντίληψή σας για τον κόσμο.

Η ιστορία παρουσιάζει τη Yuzu, ένα χαρούμενο fox girl  που ξεκινά να δουλεύει σε ένα παραδοσιακό ιαπωνικό ξενώνα ιαματικών νερών. Δεν έχει εμπειρία δουλειάς σε ένα high-class μέρος, αλλά ακολουθεί τις οδηγίες των άλλων fox girls που δουλεύουν εκεί.

8-  Anime Gataris

Οι φαν των μετα-ιστοριών πρέπει να δουν το Anime Gataris. Είναι μια αισιόδοξη και μια πραγματικά χαρούμενη ματιά στην κοινότητα των anime . Η σειρά είναι γεμάτη χιούμορ, γλυκές στιγμές και τρελά συμβάντα- είναι ένα ταξίδι.

Η βασική ιστορία παρουσιάζει την Minoa, ένα κορίτσι λυκείου που προσπαθεί να ξαναανακαλύψει ένα anime που είχε δει ως παιδί. Αν και αρχάρια τραβάει την προσοχή του otaku Arisu, και το ζευγάρι δημιουργεί μια Λέσχη Ερευνών για Αnime.

Bασισμένο εδώ

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


About the AuthorsBack to Top ↑