Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο- Μια βόλτα για να μαζέψουμε δυνάμεις

Nίκος Γιακουμέλος Από Nίκος Γιακουμέλος 1 Λεπτά Ανάγνωσης

Το 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο είναι ήδη κοντά μας εδώ και αρκετές μέρες και φαντάζει σαν ένας ιδανικός αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι.

Μπορεί ο χώρος του Ζαππείου να μην έχει και τις καλύτερες επισκέψεις και το άκουσμα του να θυμίζει (κέντρο, άκρο)δεξιές εκδηλώσεις το τελευταίο διάστημα, αυτό όμως δεν αναιρεί ούτε την ομορφιά του ούτε το πόσο λυτρωτικά λειτουργεί μια βόλτα εκεί, στο κέντρο του κέντρου της Αθήνας, ειδικά τις πρώτες βδομάδες της επιστροφής από τα νησιά και τις διακοπές σε μια πραγματικότητα που η σύντομη παύση την είχε κάνει ήδη να ξεφτίσει.

Οι λευκοί πάγκοι των εκδοτικών, ανάμεσα τους και πολλοί καθαρόαιμοι κόμικ με αναβαθμισμένη θέση, γεμίζουν τον χώρο και οδηγούν στις κεντρικές σκηνές, όπου διαδραματίζεται το αφιέρωμα, το οποίο φέτος είναι αφιερωμενο στην «Μελοποιημένη Ποίηση». Σε αυτό συμμετέχουν γνωστοί δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες που ξαναφέρνουν στην μνήμη ποιήματα και ταξίδια γλώσσικά/ μουσικά.

Οι nerd επισκέπτες, πέρα από αυτά, θα έχουν την χαρά να δουν μερικά γνωστά πρόσωπα και να πάρουν προμήθειες για τον δύσκολο χειμώνα! Και, ακόμα και αν το καλοκαίρι έφυγε, οι προτάσεις του Smassing παραμένουν! 

Μοιραστείτε το Άρθρο
Γεννήθηκε με μεγάλη επιτυχία αλλά μετά άρχισε καπου να δυσκολεύει το πράγμα. Σπούδασε Επικοινωνία και μετά αποφάσισε πως δεν του αρέσει να επικοινωνεί. Όνειρο του να μετακομίσει στην Σαχάρα όπου θα έχει ησυχία, αλλά μέχρι να το καταφέρει δουλεύει κωπηλάτης.