Super girl- Πρώτες εντυπώσεις- Η ελαφριά διάθεση επιστρέφει στην DC και φέρνει τον Superman!

admin Από admin 4 Λεπτά Ανάγνωσης

Η πρώτη σεζόν του Supergirl ήταν σχετικά καλή. Ούτε τέλεια, ούτε απαίσια. Αλλά η δεύτερη σεζόν έχει αναμφίβολα ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα! Ξέρουμε όμως γιατί είδαν οι περισσότεροι το επεισόδιο αυτό. Είναι το ντεμπούτο του Superman στον κόσμο της Supergirl και, ενδεχομένως, του CW! Πώς να μην ενθουσιάζεται κανείς για αυτό;

Σε αυτό το επεισόδιο η Kara με τον Clark θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν την αδερφή του διαβόητου Lex Luthor, η οποία προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του αδερφού της. Η κεντρική υπόθεση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αυτό το επεισόδιο είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα subplots (για παράδειγμα η έχθρα του Martian Manhunter με τον Supes). Είναι πράγμα όμορφο να μπορείς να πεις πως μόλις είδες τον Superman να διαφωνεί με τον Martian Manhunter. Η Justice League των ονείρων μας αρχίζει να διαμορφώνεται σιγά σιγά και δεν με ενοχλεί καθόλου που αυτό γίνεται στις σειρές και όχι στον κινηματογράφο (γιατί αν είναι να περιμένουμε από τον Snyder να κάνει καλή ταινία Justice League, έχουμε χάσει ήδη το παιχνίδι).

Αποτέλεσμα εικόνας για supergirl season 2

Η Kara, όπως πάντα, είναι υπέροχη. Η ηθοποιός κάνει πολύ καλή δουλειά στο να απεικονίζει την καλύτερη δυνατή live-action Supergirl που θα μπορούσαμε να έχουμε. Είναι γλυκύτατη, συμπαθέστατη αλλά όταν είναι να ρίξει ξύλο, θα ρίξει ξύλο! Τα εφέ είναι πολύ καλά, ίσως όμως το CGI στο πρόσωπο του Martian Manhunter θέλει λίγη παραπάνω δουλειά. Κατα τα άλλα η πτήση και γενικά όλες οι υπερδυνάμεις της Kara και του Clark φαίνονται τόσο όμορφες και τόσο ζωντανες.

Το ερώτημα που όλοι είχαν στο μυαλό τους μόλις ανακοινώθηκε η εμφάνιση του Superman ήταν το αν θα είναι ωραία παρουσίαση του χαρακτήρα. Μπορείτε να ησυχάσετε λοιπόν επειδή αυτός ο Superman είναι ο καλύτερος Superman που έχουμε δει σε τηλεόραση  (πολύ καλύτερος από τον Henry Cavill)! Είναι σαν να έχουν πάρει τον Superman των comics και να του έδωσαν αληθινό σώμα. Ο ηθοποιός κάνει απίστευτη δουλειά και ως Clark Kent αλλά και ως Man of Tomorrow. Το καλύτερο είναι πως ο Supes θα μείνει και για περισσότερα επεισόδια πράγμα το οποίο με κάνει πολύ ενθουσιασμένο για το μέλλον! Ειδικά αν εμφανιστεί ο Superman στο μεγάλο crossover που ετοιμάζει το CW, το fanboy μέσα μου θα πεθάνει από την χαρά του!

Αποτέλεσμα εικόνας για supergirl season 2

Το επεισόδιο αυτό πηγαίνει τον θεατή πίσω στις παλιές καλές εποχές στις οποίες τα comics ήταν πιο απλά. Τότε που οι περιπέτειες του Superman φαίνονταν το πιο τέλειο γεγονός της εβδομάδας. Τότε που πήγαινε στο περίπτερο με ανυπομονησία για να πάρει το νέο τεύχος του Action Comics. Αυτήν τη νοσταλγική αίσθηση, αυτό το ελαφρύ camp,  δίνει το επεισόδιο αυτό και το λατρεύω για αυτόν τον λόγο! Πιστεύω πως αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει μία σειρά με πρωταγωνίστρια την Supergirl και όσο ακολουθεί αυτόν τον δρόμο, θα συνεχίσω να την βλέπω.

Αποτέλεσμα εικόνας για supergirl season 2

Το pilot της δεύτερης σεζόν του Supergirl ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη! Ελπίζω να συνεχίσει στην ίδια πορεία και να πάει και σε ανώτερα. Το μόνο που ξέρω είναι πως αυτό το επεισόδιο με έχει κερδίσει και πως η σειρά έχει δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερη!

Μοιραστείτε το Άρθρο