Όταν ο Τrump γίνεται comic

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Στην ιστορία «President Luthor», που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 2000 από την DC Comics, ο μεγαλύτερος εχθρός του Superman, o Lex Luthor, εκλέγεται πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Τον τελευταίο καιρό πολλοί έχουν συγκρίνει το «President Luthor» με την προεκλογική εκστρατεία και την ανάληψη της προεδρίας από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κομίστας R. Sikoryak αποφάσισε να μετατρέψει μερικά από τα πιο κλασσικά εξώφυλλα κόμιξ, προσθέτοντας τη φιγούρα του Τραμπ και επιλέγοντας αυτούσιες φράσεις που έχουν ακουστεί από το νέο πρόεδρο.

Αντιμέτωπος με τον Batman:

trump_comic_1

«Θα μπορούσα να πυροβολήσω κάποιον στη μέση της 5ης Λεωφόρου και δεν θα έχανα κανένα ψηφοφόρο!»

Fantastic Four:

trump_comic_2

«Έχουμε κάποιους πολύ κακούς ανθρώπους σ’αυτή τη χώρα που πρέπει να φύγουν …κι όταν, αργότερα, τα σύνορα θα είναι ασφαλή, θα ασχοληθούμε και με τους υπόλοιπους.»

Walking Dead

trump_comic_3

«Τί πιστεύετε για το βασανιστήριο του «εικονικού πνιγμού»; Εμένα μου αρέσει πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ σκληρό.»

Superman:

trump_comic_4

«Ξέρεις, ακούω πολλά για κάτι που αποκαλούν «ψεύτικες ειδήσεις» και λένε για ανθρώπους που βγαίνουν και λένε οτιδήποτε. Αλλά κάποια από τα ΜΜΕ που με αφορούν έχουν ψεύτικες ειδήσεις περισσότερο από οποιονδήποτε»

 Wonder Woman:

trump_comic_5-1

Tόσο απαίσια γυναίκα

Doctor Strange

trump_comic_6

«Νομίζω ότι η κλιματική αλλαγή είναι απλώς μια πολύ ακριβή μορφή φόρου. Πολλοί άνθρωποι κερδίζουν πολλά λεφτά… Αλλά αυτά γίνονται για τα συμφέροντα της Κίνας, γιατί η Κίνα δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει την κλιματική αλλαγή. Καίνε οτιδήποτε μπορεί να καεί. Δεν θα μπορούσαν να αδιαφορούν περισσότερο. Οπότε δεν είναι δική μας δουλειά»

Looney Tunes:

trump_comic_8

Ως Θείος Σκρουτζ:

trump_comic_9-1

«Ξέρετε, οι μόνοι που ενδιαφέρονται για τη φορολογική μου δήλωση είναι οι δημοσιογράφοι. Οκ; Είναι οι μόνοι που ρωτούν.»

Στο Sin City:

trump_comic_10

«Ο Θεός κοίταξε και είπε «δεν θα βρέξει στην ομιλία σου»… Όταν διάβαζα την πρώτη σειρά, ένιωσα πάνω μου κάποιες σταγόνες και είπα «Ωχ, αυτό είναι πολύ κακό».  Αλλά η αλήθεια είναι ότι σταμάτησε αμέσως. Ήταν υπέροχο. Και μετά βγήκε ήλιος.»

Watchmen:

trump_comic_11-2

«Μη φοβάστε. Θα φέρουμε τη χώρα μας πίσω, αλλά σίγουρα μη φοβάστε!»

Μοιραστείτε το Άρθρο