Πες μου τη σχολή σου να σου πω ποιο anime να δεις!(part 3)

admin Από admin 7 Λεπτά Ανάγνωσης

Εκτός από τα έξαλλα 12χρονα που περνούν ώρες μαλώνοντας online για anime που θα έχουν ξεχαστεί σε δυο χρόνια, υπάρχεις και εσύ φίλε/η φοιτητή/τρια που βλέπεις anime απλά επειδή σου αρέσουν και το σημαντικότερο: δεν υπερασπίζεσαι τις επιλογές σου λες και είναι το μόνο πράγμα που σε χαρακτηρίζει. Το σημερινό αφιέρωμα είναι λοιπόν για σένα που σπουδάζεις, οπότε κάτσε κάπου αναπαυτικά(αν δεν το κάνεις ήδη), πιες καφέ(αν δε το κάνεις ήδη) και δες ποιο καινούργιο ψαγμένο anime θα δεις.

Για το πρώτο μέρος του αφιερώματος, κάνε κλικ εδώ, ενώ για το δεύτερο εδώ.

ΤΕΦΑ – Haikyuu! haikyuu-16-large-10Εμπνευσμένος από έναν άσσο του βόλεϊ με το παρατσούκλι “Little Giant” σε δράση, ο μικροκαμωμένος  Shouyou Hinata προσπαθεί να  αναβιώσει την ομάδα βόλεϊ στο γυμνάσιο του και φτάνουν ακόμα και σε ένα τουρνουά. Ωστόσο, ο πρώτος αγώνας αποδεικνύεται ότι είναι και ο τελευταίος όταν χάνουν από την ομάδα του «βασιλιά του γηπέδου », Tobio Kageyama. Ο Hinata υπόσχεται να ξεπεράσει τον Kageyama, οπότε μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο, συμμετέχει στην ομάδα βόλεϊ του Γυμνάσιου Karasuno για να διαπιστώσει ότι ο ορκισμένος αντίπαλός του, Kageyama, είναι πλέον συμπαίκτης του. Χάρη στο μικρό του ύψος, ο Hinata αγωνίζεται να βρει το ρόλο του στην ομάδα, ακόμα και με την ικανότητά του για ψηλά άλματα. Παραδόξως, ο Kageyama έχει τα δικά του προβλήματα και μόνο Hinata μπορεί να τον βοηθήσει και έτσι μαθαίνουν να συνεργάζονται προκειμένου να είναι επιτυχής η ομάδα τους.

Φαρμακευτική-Fushigi Mahou Fan Fan Pharmacy

kudwf

Σε μια μικρή πόλη , υπάρχει  ένα περίεργο φαρμακείο που ονομάζεται “Fun Fun Φαρμακείο » . Η Popuri , ένα κορίτσι που μόλις μετακόμισε στην πόλη , βρήκε αυτό το φαρμακείο και εκεί συναντά την Miss Fukiko . Η Miss Fukiko που είναι στην πραγματικότητα μια μάγισσα , κατάλαβε την έντονη επιθυμία της Popuri να γίνει μια μάγισσα . Έτσι, η ίδια της παρουσιάζει με ένα μυστηριώδες μπουκάλι με φάρμακο που επιτρέπει στην Popri να αναμίξει και να δημιουργήσει τα δικά της μαγικά πνεύματα. Τα μαγικά πνεύματα βγαίνουν από αυτό το μυστηριώδες μπουκάλι με το φάρμακο που ονομάζεται ” μπουκάλι της Ardelle ” . Αυτά τα μαγικά πνεύματα δεν μιλούν και δεν έχουν κάποιο ρόλο ή προσωπικότητα . Άπειρη όπως είναι , τα μαγικά πνεύματα δεν ακολουθούν πάντα τα ξόρκια της Popuri , αλλά σιγά-σιγά , αρχίζουν να χειρίζονται τη μαγεία με το δικό τους τρόπο .

Φυσικό- Planetes fanartΣτο 2075, τα διαστημικά ταξίδια δεν είναι πλέον απλά ένα όνειρο, αλλά μια καθημερινή πραγματικότητα για την ανθρωπότητα. Εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας έχουν οδηγήσει στον αποικισμό της Σελήνης, την εμπορευματοποίηση του διαστήματος, και το σχηματισμό των μεγάλων εταιρειών διαστήματος . Η Ai Tanabe, μια αισιόδοξη γυναίκα, που αγαπά τα μυστήρια του διαστήματος, δουλεύει στην Technora Corporation ως μέλος του Debris Section , ένα τμήμα αφιερωμένο στην απομάκρυνση των επικίνδυνων διαστημικών σκουπιδιών ανάμεσα στις τροχιές της Γης και της Σελήνης. Ωστόσο, η Ai ανακαλύπτει σύντομα πόσο υποτιμημένη είναι η δουλειά της. Καθώς το τμήμα της είναι ο περίγελος της Technora, είναι επίσης σοβαρά ανεπαρκές, κακώς χρηματοδοτούμενο, και είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν ένα ερειπωμένο διαστημόπλοιο με το παρατσούκλι “Toy Box” για την ανάκτηση των σκουπιδιών. Απτόητη, η Αϊ υπομένει την δουλειά και σταδιακά εξοικειώνεται με τις περίεργες προσωπικότητες που απαρτίζουν το προσωπικό του τμήματος, όπως είναι ο ενθουσιώδης, αλλά πολύ εγκάρδιος διευθύνων υπάλληλος Philippe Myers, ο μυστηριώδης και λιγομίλητος εργαζόμενος Edelgard Rivera και ο ευερέθιστος και παθιασμένος Hachirota Hoshino, που λαχταρά ένα δικό του διαστημόπλοιο.

Χημικό- Element Hunters2zf642bΚατά το έτος 2029 , τα χημικά στοιχεία όπως το οξυγόνο , ο άνθρακας , ο χρυσός , το μολυβδαίνιο και το κοβάλτιο ήταν συνεχώς εξαφανίσμένα από τη Γη. Τα στοιχεία αυτά με την εξαφάνισή τους διατάραξαν , τελικά, το περιβάλλον και οδήγησαν στην καταστροφή διαφόρων σπιτιών , πόλεων , ακόμη και ολόκληρων χωρών. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα εξαφανισμένα στοιχεία αποστραγγίζονται σε έναν πλανήτη που ονομάζεται Νέγκα Γη και βρίσκεται σε μια άλλη διάσταση . Η διαδικασία αποϋλοποίησης όμως συνέβαινε γρήγορα. Έτσι , για να σωθεί τη Γη , τρία μικρά παιδιά αναλαμβάνονται από την κυβέρνηση των διαστημικών αποικιών να γίνουν οι «κυνηγοί  των στοιχείων». Η αποστολή τους ήταν να μεταφερθούν στη Νέγκα  Γη για να πολεμήσουν τα τέρατα που ονομάζεται Q – exes και να ανακτήσουν τα χαμένα στοιχεία . Αργότερα,οι Ren, Chiara , και Homi , μαθητές γυμνασίου από τη Γη , έρχονται για να γίνουν , επίσης, «κυνηγοί  των στοιχείων». Με τη βοήθεια των καθηγητών Aimee Carr και Juno , είναι ικανοί να σώσουν τον πλανήτη τους .

Ψυχολογία- Dr. Frost

webtoonfrost

O Baek Nam – Bong , γνωστός ως Dr.Frost λόγω των άσπρων μαλλιών του, είναι ένας όμορφος , αλλά απόμακρος καθηγητής ψυχολογίας τη μέρα και μπάρμαν το βράδυ . Όταν ήταν νεότερος , ο Dr.Frost είχε πάθει ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα , τραυματίζοντας τον πρόσθιο λοβό , αφήνοντάς τον χωρίς συναισθήματα . Λόγω του ότι ήταν ήδη έξυπνος , το περιστατικό αύξησε επίσης τα επίπεδα συλλογισμό του , καθιστώντας τον μια ιδιοφυΐα . Όταν ρωτήθηκε από τον μέντορά του , Cheon Sang Won να εργαστεί στο συμβουλευτικό κέντρο του πανεπιστημίου , ο Frost συναντά τον παλιό συμμαθητή του, καθώς και συνάδελφο, Song Sun και συναντά τον βοηθό του , Yoon Sung Αh . Χρησιμοποιώντας την υψηλής αναλυτική του ικανότητα και τις ντετέκτιβ ικανότητές του , ο Dr.Frost βοηθά τον ντετέκτιβ Nam Tae Bong στην επίλυση των εγκλημάτων , καθώς και τα μυστήρια στη ζωή του και στους ανθρώπους γύρω του .

Μοιραστείτε το Άρθρο