Το Smass Fest έρχεται για να σας φτιάξει ένα nerd καλοκαίρι!

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Το Smassing Culture βγαίνει στις ταράτσες! Το πρώτο διήμερο φεστιβάλ μας, το Smass Fest είναι γεγονός και έρχεται, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιούλη να γίνει το απόλυτο (nerd και μη) event του καλοκαιριού!

Το Smass Fest έρχεται να γεμίσει την Λέσχη Αναιρέσεις  (Ιπποκράτους 175β) για δύο μέρες με γέλια, εργαστήρια και συζητήσεις για την μαζική κουλτούρα, την πολιτική ορθότητα αλλά και τον νιχιλισμό. Ταυτόχρονα,  παίζουμε ψαγμένα επιτραπέζια και μαθαίνουμε Dungeon and Dragons από έμπειρους φίλους του site!

Και τις δύο μέρες, θα τρέχει στο χώρο η έκθεση “Πόλεμος και Εθνικισμοί”, όπου η ελληνική σκηνή των νέων σκιτσογράφων ορθώνει την φωνή της για ένα θέμα που αγγίζει άμεσα τις ζωές όλων μας, αλλά και ένα γεμάτο παζάρι με graphic novels και αυτοεκδόσεις! Από εκεί δεν θα λείπουν και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες όπου θα υπογράφουν τις δημιουργίες τους!

Και τα βράδια; Τα καλύτερα! Την  Παρασκευή 6/7 βλέπουμε έναν… αλλιώτικο Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όπου επιτέλους μπορούμε να πούμε αυτό που πολλοί σκεφτόμασταν αλλά λίγοι έλεγαν: ΦΡΌΝΤΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙ! Το Σάββατο 7/7 σας αποχαιρετούμε με ένα nerd ταράτσα πάρτι, όπου το Imperial March θα ανοίξει για πιο… καλοκαιρινά  πράγματα που ταιριάζουν με κοκτέιλ και χορούς!  Βάλτε τη καλή διάθεση και βάζουμε τα υπόλοιπα! Και θυμόμαστε από πέρσι: ποτέ ένα nerd πάρτι δεν αποτυγχάνει! Μαζεύεται πολύς κόσμος; Θα χορέψουμε. Μαζεύεται μέτριος κόσμος; Θα στήσουμε τουρνουά Magic The Gathering. Μαζεύεται λίγος κόσμος; Θα (ξανά) παίξουμε DnD!

Τι άλλο περιμένετε! Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Ιουλίου πάμε Λέσχη Αναιρέσεις!

 

Τα events των εκδηλώσεών μας θα τα βρείτε και στα social media:
Smass Fest στο Facebook
Εκδήλωση Πολιτική ορθότητα και μαζική κουλτούρα
Εκδήλωση Existence is pain|Νιχιλισμός και μαζική κουλτούρα

Μοιραστείτε το Άρθρο