Οι 10 anime χαρακτήρες που γι’ αυτούς κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά

admin Από admin 4 Λεπτά Ανάγνωσης

Η Πρωταπριλιά είναι το έθιμο που μας ήρθε από την Ευρώπη και επιλέξαμε να το κρατήσουμε. Ουσιαστικά, είναι η μέρα που λέμε αθώα ψέματα με σκοπό να ξεγελάσουμε το «θύμα» μας. Σε κάποιες περιοχές, θεωρούν ότι όποιος καταφέρει να ξεγελάσει τον άλλο, θα έχει την τύχη με το μέρος του όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Όσο για το «θύμα», πιστεύεται ότι, σε αντίθεση με τον «θύτη», θα έχει γρουσουζιά τον υπόλοιπο χρόνο και πιθανότατα αν είναι παντρεμένος θα χηρέψει γρήγορα. Στην Ιαπωνία, όμως, είναι κάποιοι χαρακτήρες σε anime που όσο και μη θες, σκέφτεσαι ότι σίγουρα θα απολαύσουν αυτή τη μέρα. Ενώ εσύ όχι. Γιατί υπάρχει πάντα κάποιος 35χρονος στο γραφείο που νιώθει το χρέος να φέρει το πνεύμα της Πρωταπριλιάς στο χώρο εργασίας. Ανεπιτυχώς.

10)Naruto

Ίσως και ο ορισμός του πειραχτηριού. Τον βλέπουμε να κάνει φάρσες συχνά μέσα στη ροή του anime,κυρίως βέβαια στην πρώτη σειρά, ενώ έχουν γραφτεί άπειρα fanfiction γι’ αυτό.

9) Buggy the Star Clown-One Piece

Είναι κλόουν και αυτή είναι η πραγματική μύτη του. Το make-up αλλάζει συχνά ανάλογα το arc, και αυτά τα μπλέ που προεξέχουν από το καπέλο είναι τα μαλλιά του. Δεν κάνει φάρσες, αλλά με την εμφάνισή του είναι η επιτομή  της λέξης «καραγκιόζης».

8)Hikaru & Kaoru HitachiinOuran Host High School Club

 Για κάποιο λόγο, ένα από τα κλισέ με τα δίδυμα είναι ότι, εκτός του έχουν διαφορετικές προσωπικότητες, είναι και σκανδαλιάρηδες. Είναι οι «Little Devil» τύποι χαρακτήρα και επιδεικνύουν οριακά αιμομικτική συμπεριφορά, για να ευχαριστήσουν το γυναικείο κοινό του club.

7)Kon –Bleach

Το λούτρινο λιονταράκι που συνοδεύει τον Ichigo στις περιπέτειές του, είναι μια ειδικά κατασκευασμένη ψυχή που διαμένει κυρίως μέσα σε αυτό το παιδικό παιχνίδι. Είναι ενοχλητικός, φωνακλάς, σπαστικά ετοιμόλογος και έχει εμμονή με τις γυναίκες και όλο περιπαίζει τον Ichigo.

6)Fuka &Fumika NarutakiNegima

Και άλλα δίδυμα στην δεκάδα, περίπου για τους ίδιους λόγους με τα πρώτα. Κάνουν πολλές φάρσες, αν και κορίτσια, αλλά η Fumika έχει πάντα αναστολές και τύψεις. Αν και κάπως άγνωστο anime, έχει πολύ δράση και αξίζει να το δείτε.Έχει και ninja

5)Izaya Orihara- Durarara!! :

Ένας από τους πιο εκκεντρικούς αλλά αγαπημένους κακούς σε anime. Έχει μια διαστρεβλωμένη άποψη για την ανθρωπότητα όπως και για τα περισσότερα γύρω του, ενώ η υψηλή ευφυΐα του σε συνδυασμό με τις κακές προθέσεις του, τον κάνουν αρκετά επικίνδυνο. Καταλαβαίνεις δηλαδή τι είδους «πλάκες» κάνει…

4)HaruhiThe Melancholy of Suzumiya Haruhi

Η κεντρική πρωταγωνίστρια που δημιουργεί το club «SOS Brigade» δεν θα μπορούσε να μην είναι master troll. Όχι ότι ο Kyon είναι λιγότερο κυνικός…

3)ExcaliburSoul Eater

Το ίδιο εκνευριστικός με τον Kon, λίγοι είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να τον δαμάσουν στους αιώνες. Και αυτό γιατί είναι τόσο νάρκισσος, ενοχλητικός, ξεροκέφαλος και εκκεντρικός, που δεν αντέχεται από κανένα. Ναι, αυτό το πράγμα είναι και κυνικό και το ιερό ξίφος με τις τρομερές δυνάμεις.

2)Όλοι-Danshi Koukousei no Nichijou

Οι πάντες σε αυτό το anime αξίζουν να είναι στη λίστα. Είναι απλά ένα σχολείο αρρένων με μαθητές που βρίσκονται στην εφηβεία και έχουν μεγάλη φαντασία, τι μπορεί να πάει στραβά;

1)Ryuk-Death Note

Την δεκάδα κλείνει ο αγαπημένος Ryuk, που σίγουρα δεν θα πεθάνεις στο γέλιο με αυτά που θα πει-αν βέβαια σε γράψει στο τετράδιο, τότε ναι- αλλά είναι ένα comic relief μέσα στην έντονη ατμόσφαιρα που σου δημιουργεί το anime.

Εσείς ποιους άλλους θα βάζατε στην δεκάδα;

Μοιραστείτε το Άρθρο