Εκδήλωση για την Πολιτική Ορθότητα: Σε video η συζήτηση

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Μία ημέρα πριν από το φετινό Smass Fest ήμασταν καλεσμένοι στο Θερινό Βιβλιοστάσιο για να συμμετάσχουμε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την Πολιτική Ορθότητα στα comics, στη λογοτεχνία και στον κινηματογράφο.

Από το Smassing Culture ομιλήτρια ήταν η Ηρώ Παπασπύρου (η οποία προσπάθησε να συγκεντρώσει την τοποθέτηση της και σε ένα κείμενο για Gay Wizzards και Straight Writers), συνομιλητής μας ήταν ο Σπύρος Δερβενιώτης (ο οποίος έχει γράψει ακριβώς πάνω στο θέμα τα comic Shark Nation και Hasta la Vista Baby), ενώ συντονιστής ήταν ο Τάσος Θεοφίλου (εκ μέρους των εκδόσεων Red n’ Noir).

Η κουβέντα που έγινε είχε μία πολύ πρωτότυπη μορφή, που ευνοούσε ιδιαίτερα την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ομιλητών και του κοινού. Αυτό φάνηκε και από τη θερμή συμμετοχή του κοινού, το οποίο πήρε καθ’ όλη τη διάρκεια πολλές φορές το λόγο για τοποθετήσεις, διαφωνίες και ερωτήσεις προς τους ομιλητές. Ήταν σίγουρα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλά και από τις πιο μαζικές εκδηλώσεις στις οποίες έχουμε συμμετάσχει ως Smassing Culture και γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά γι’ αυτή την υπέροχη βραδιά τους διοργανωτές του Θερινού Βιβλιοστασίου, τον Σπύρο Δερβενιώτη, τον Τάσο Θεοφίλου και όλους όσους ήρθαν, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στη συζήτηση.

Για την εγγραφή σε video της εκδήλωσης ευχαριστούμε κι εμείς το OmniaTV.

Όλα τα video των εκδηλώσεων του Θερινού Βιβλιοστασίου μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Μοιραστείτε το Άρθρο