Έκθεση Fan Art “Δυστοπία” στο Smass(e-)Fest

admin Από admin 1 Λεπτά Ανάγνωσης

Οι δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών αποτελούν αγαπημένο θέμα της ποπ κουλτουρας εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο, οι πρόσφατες εξελίξεις μας έχουν υποχρεώσει να ζούμε υπό συνθήκες που δεν απέχουν ιδιαίτερα από καταστάσεις που έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε στις σελίδες βιβλίων επιστημονικής φαντασίας ή να απολαμβάνουμε ως θέαμα σε επιτυχημένα Χολλυγουντιανά blockbuster.

Γι’ αυτό το λόγο, ως θέμα για το φετινό fan art του διαδικτυακού Smass(e-)Fest, που θα διαρκέσει από τις 15-21/6, επιλέχθηκε η Δυστοπία. Μην διστάσετε, λοιπόν, να πιάσετε μολύβι και χαρτί (ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επιθυμείτε), προκειμένου να αποτυπώσετε με τα δικά σας εκφραστικά μέσα τα δυστοπικά σενάρια που στοιχειώνουν τους εφιάλτες σας. Και πού ξέρετε; Η δικιά σας εκδοχή του μέλλοντος ίσως να ξεπεράσει κάθε δυστοπική προσδοκία!

Αυτή θα είναι η δεύτερη έκθεση fan art, μετά την περσινή, που γιόρτασε τα 80 χρόνια Batman. Φέτος δεν θα μπορέσουμε να εκθέσουμε τα σκίτσα σας όπως πέρσι. Θα παρουσιαστούν στη σελίδα του Smassing Culture στο Facebook.

Προθεσμία αποστολής σκίτσων μέχρι τη Δευτέρα 10/6, στο μέιλ [email protected]. Διαστάσεις Α4.

Μοιραστείτε το Άρθρο