Τα 10 anime που πρέπει να δεις στο Halloween!

admin Από admin 4 Λεπτά Ανάγνωσης

Μια γιορτή του Οκτώβρη η οποία  γιορτάζεται κυρίως στον Δυτικό κόσμο ,και τα τελευταία χρόνια και εδώ στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα μέρη, είναι το Halloween.
Ένας ωραίος  τρόπος  εορτασμού του Halloween είναι η παρακολούθηση ενός ωραίου anime  του οποίου  η θεματολογία  συνδέεται άμεσα με αυτό, δηλαδή το show, κατά  πάσα  πιθανότητα, θα έχει αρκετό gore, αίμα, ίσως βρικόλακες  και πολλά  ψυχολογικά  στοιχεία!
Όποτε έκανα μια  λίστα στην οποία θα αναφέρω  δέκα anime  που πρέπει να δεις τώρα που έρχεται το Halloween.
*Τα anime στην λίστα  δεν έχουν συγκεκριμένη σειρά*

10.Boogiepop Phantom

boogiepop-phantom-boogiepop-phantom-21832446-1600-1200

Το Boogiepop Phantom είναι ένα anime το οποίο στηρίζεται  σε διάφορα ψυχολογικά στοιχεία και απαιτεί από τον τηλεθεατή να σκεφτεί και να κρίνει τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσει η υπόθεση. Επίσης έχει μια αρκετά  τρομακτική και κατατονική ατμόσφαιρα η οποία σίγουρα το κάνει ένα anime που πρέπει να δεις .

9.Paranoia Agent

znzlxk4
Μια πολύ ιδιαίτερη  σειρά του απίστευτα  ταλαντούχου Satoshi Kon,η οποία τονίζει  τι είναι πραγματικότητα και τι όχι. Κάθε anime  fan  πιστεύω  πρέπει να δει τουλάχιστον μια δουλεία του Satoshi Kon και μιας και έρχεται το Halloween, η συγκεκριμένη είναι ότι πρέπει!

8. Another

maxresdefault3

Το another έχει  ένα πολύ ενδιαφέρον story, μια φοβερή  ατμόσφαιρα, άφθονο αίμα και βία και κάποιες σκηνές, οι οποίες είναι πολύ χαρακτηριστικές  στο χώρο του τρόμου.

7.Higurashi

maxresdefault4

Το Higurashi είναι πολύ γνωστό για το γεγονός ότι αρχίζει ως ένα γλυκό και ήρεμο anime και καταλήγει σε κάτι πολύ βίαιο και πολύ αιματηρό. Το Show συνεχίζει βέβαια  να έχει ένα  παρά  πολύ καλό story και σίγουρα πρέπει να το δεις τώρα που έρχεται το Halloween.

6.Elfen Lied

elfen_lied___lucy_by_bugman300-d4yh7vm

Ένα από τα  πιο βίαια και διεστραμμένα show που έχουν  βγει στην βιομηχανία των anime. Παρόλα αυτά το show έχει ένα  πολύ ωραίο story και πάρα πολύ ιδιαίτερους  χαρακτήρες .

5.Berserk

tipodzi
Αναμφισβήτητα, οι πιο καλά δομημένοι χαρακτήρες σε Horror anime, με απίστευτες μάχες και απίστευτη μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Το Berserk σίγουρα  αποτελεί ένα από τα πιο καλά anime στο χώρο του τρόμου!

4.Gantz

gantz
Μια απίστευτα αμφιλεγόμενη σειρά, το Gantz το οποίο είναι  βίαιο, ψυχολογικό αλλά και κάποιες φορές κωμικό και αρκετά ανώμαλο. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζει έξυπνα τη σκοτεινή πλευρά της κοινωνίας και είναι φοβερός ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται η υπόθεση και αναπτύσσονται οι χαρακτήρες. Δεν μπορώ να  πω περισσότερα γιατί αξίζει να το δείτε!

3.Vampire Hunter D

vampire-hunter-d-bloodlust-arrow
Η συγκεκριμένη ταινία έχει μια από τις πιο σκοτεινές  ατμόσφαιρες από όλα τα anime σε αυτήν την λίστα, κατά την άποψή μου. Επίσης ο “D” είναι από τους  πιο δυνατούς βρικόλακες  που έχουμε δει.

2.Tokyo Ghoul

4a73f3ef528da46cd7f109f3258ebfba
Το πολύ γνωστό σε όλους  Tokyo Ghoul ακολουθεί τον Kaneki και την μεταμόρφωση του από άνθρωπο σε ghoul. Η σειρά έχει έντονα ψυχολογικά στοιχειά όσον φορά την προσπάθειά που κάνουν αρκετά ghoul να ενταχθούν στην κοινωνία (και πολλές φορές προσπαθούν να μιμηθούν τους ανθρώπους)! Αν και στη 2η σεζόν η ποιότητα πέφτει αρκετά το anime συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον.

1.Hellsing Ultimate

xggyvhw
Το Hellsing συνδυάζει βρικόλακες  με αρκετά υπερφυσικά στοιχειά και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά  απίστευτο! Είναι από τις λίγες σειρές που κάθε λεπτό τους σε κρατάει σε εγρήγορση καθώς οι μάχες της σειράς είναι απίστευτες. Μην ξεχάσω να αναφέρω και τον Alucard, τον πιο badass και τον πιο δυνατό βρικόλακα  που έχει δημιουργηθεί! Αν και το show είναι κάπως μεγάλο (10 επεισόδια  της μιας ώρας) κάθε λεπτό της σειράς αξίζει!

Μοιραστείτε το Άρθρο