Τα 10 καλύτερα anime sequel της season που έρχεται!

admin Από admin 4 Λεπτά Ανάγνωσης

Καλές οι νέες σειρές, αλλά η άνοιξη του 2017 φέρνει και πολλές συνέχειες από αγαπημένα anime, κάποια από τα οποία έχουν πλεόν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ιστορία της βιομηχανίας (ναι, για το Attack on Titan λέμε). Κάποια από αυτά τα περιμέναμε χρόνια (ναι, για το Attack on Titan λέμε), έχοντας φτάσει πλέον στα όρια της απόγνωσης και αυτά στο status του αστικού μύθου. Όμως, όπως όλα δείχνουν, τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα!

Αλλες second season προέρχονται από anime πολύ πιο πρόσφατα, όπως το My Hero Academia, το οποίο αγαπήθηκε με τον δικό του τρόπο. Γενικότερα όμως οι δεύτερες σεζόν τείνουν να γίνονται όλο και πιο σπάνιες, όπως έχουμε πει, και να βασίζονται στα anime με την μεγαλύτερη επιτυχία (εμπορικά κυρίως). Για αυτό και συνήθως το βάρος των προσδοκιών είναι αυξημένο, μια συνθήκη που δεν μπορούν πολλοί να σηκώσουν και καταλήγουν σαν το Tokyo Ghoul season 2…

Πάμε όμως να δούμε τι καλό φέρνει η άνοιξη, εκτός από λιακάδα (ναι, πάλι για το  Attack on Titan λέμε).

1)Attack on Titan Season 2

ΝΑΙ!!!!!!

2) My Hero Academia Season 2

Μετά την απρόσμενη επιτυχία της πρώτης season, η συνέχεια εστιάζει περισσότερο στους χαρακτήρες και τις μάχες παρά στον τριγύρω κόσμο. Θα βασίζεται στο  Sports Festival Arc, δηλαδή κλασική φάση τουρνουά σε shonen. Xωρίς να διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας, τα τουρνουά πάντα είναι από τα πιο απολαυστικά arc, οπότε το My Hero Academia παίζει προβλέψιμα μεν, δυναμικά δε.

3)Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend 

Από το μακρινό 2014, αυτό το πολύ feel-good harem εστιάζει σε όσα εστιάζει ένα harem, αλλά βάζει και στο προσκήνιο το στοιχείο της δημιουργίας και της επιρροής που αυτή έχει στην πραγματικότητα. Για τους φίλους του είδους επιβάλλεται.

4)Boruto: Naruto Next Generations

Επειδή το πραγματικό milking δεν τελειώνει ποτέ, ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε την ιστορία του γιου του Naruto, του Boruto και της κόρης του Sasuke, της Sarada, οι οποίοι αναβιώνουν την team 7 με τον γιο του Orochimaru, τον Mitsuki. Θα έχει επιτυχία και το ξέρετε.

5)Rage of Bahamut: Virgin Soul

Τοποθετημένο 10 χρόνια μετά το Rage of Bahamut: Genesis, το sequel αυτό ακολουθεί μια νεαρή μισθοφόρο που λέγεται Nina και τις δικές της περιπέτειες ενάντια στους δαίμονες που απειλούν τον κόσμο.

6)Berserk

Tα έχουμε πει για το καινούργιο Berserk αναλυτικά, μάλλον θα τα πούμε και για αυτό στο μέλλον. Η δεύτερη season θα διασκευάσει το Falcon of the Millennium Empire Arc.

7) Natsume’s Book of Friend Season 6

Όσον αφορά τα anime και τα sequel, το Natsume’s Book of Friends θα μπορούσαμε να το πούμε εφτάψυχο (ή εξάψυχο προς το παρόν). Η ιστορία ενός παιδιού που βοηθάει yokai τρέχει έδώ και καιρό και σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να περιμένουμε πως θα σταματήσει σύντομα…

8)The Eccentric Family Season 2

To The Eccentric Family, ένα anime για έναν κόσμο όπου άνθρωποι και ανθρωπόμορφα tanuki αράζουν μαζί, έπαιξε το 2013 και οι fans το είχαν ψιλοξεγράψει για second season. Όμως, 4 χρόνια αργότερα, να το!

9)Kyoukai no Rinne Season 3

Το romanceKyoukai no Rinne συνεχίζει (για κάποιο λόγο) την πορεία του.

10) Starmyu 2nd Season

Ενα idol anime με shonen καταβολές, λογικό ήταν να το δούμε ξανά στους δέκτες μας!

Eσείς για ποιo sequel ανυπομονείτε;;;

Το βρήκαμε εδώ

 

Μοιραστείτε το Άρθρο