Τέλειωσαν τα comics στο περίπτερο της γειτονιάς σας; Βρείτε τα ηλεκτρονικά!

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Τα comics στα περίπτερα είναι μία συνήθεια που έρχεται απ’ τα παλιά. Όλοι μας έτσι αγοράσαμε στο παρελθόν τα πρώτα μας comics, είτε κάποιον Batman ή άλλο υπερηρωικό είτε κάποιο τεύχος Ντόναλντ ή Κόμιξ. Τι γίνεται όμως σήμερα που τα comics πλέον έχουν ωριμάσει και πωλούνται σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας αλλά και σε ειδικευμένα κομιξάδικα; Κάποιους ακόμα και σήμερα τους τραβάει το περίπτερο, ενώ ειδικά σε κάποια μέρη της ελληνικής επαρχείας το περίπτερο είναι απ’ τους λίγους τόπους όπου μπορείς να βρεις νέες κυκλοφορίες comics.

Το NewsStand.gr έρχεται να εκσυγχρονίσει αυτή μας τη συνήθεια δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό περίπτερο που στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των αναγνωστών αναφορικά με την εύκολη κι ασφαλή προμήθεια συγκεκριμένων ομάδων εντύπων.

Μέσα από το site οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν όλα τα comics περιπτέρου των εκδόσεων Anubis. Επίσης το NewsStand.gr προσφέρει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα παραγγελίας τευχών και τόμων σε περιοδικά σταυρολέξων, sudoku, comics, παιδικά περιοδικά, περιοδικά ζωγραφικής, εργοχείρου και βίγκαν διατροφής. Ακόμα, επιτρέπει τη δημιουργία συνδρομής στα έντυπα που επιθυμείτε, καθώς επίσης και την αναζήτηση και παραγγελία παλιότερων τευχών περιοδικών, των οποίων η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Επιπλέον, στο NewsStand.gr μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε βιβλία περιπτέρου, συλλεκτικές κάρτες LEGO και δωροσακούλες, ενώ η γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων θα διευρύνεται διαρκώς.

Η παραγγελία των προϊόντων γίνεται μέσω Internet ή -για όσους αναγνώστες το προτιμούν- τηλεφωνικά, κι η παράδοση γίνεται μέσω κούριερ εντός 24 ωρών για την Αθήνα κι εντός 48-72 ωρών για τα περισσότερα αστικά κέντρα.

Η λειτουργία του NewsStand.gr έχει ήδη ξεκινήσει και μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται να εμπλουτισθεί σημαντικά ο αριθμός των διαθέσιμων προϊόντων.

Μοιραστείτε το Άρθρο