Ένα Πάρτυ για το Βιβλίο- Πυρετώδεις οι ετοιμασίες

admin Από admin 3 Λεπτά Ανάγνωσης

Το πιο βιβλιοφιλικό πάρτυ είναι στην τελική ευθεία και μας ενημερώνει για τις πυρετώδεις προετοιμασίες του:

H μεγαλύτερη διαδικτυακή βιβλιοφιλική γιορτή στην Ελλάδα πλησιάζει!

Με πάνω από 160 εισιτήρια αναγνωστών να έχουν ήδη εκδοθεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, από τη Σουηδία έως τη Μάλτα, το Ένα πάρτυ για το βιβλίο είναι έτοιμο για μια γιορτή της ανάγνωσης που θα σπάσει τα γεωγραφικά όρια και θα αφήσει εποχή!

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020,  γινόμαστε μια τεράστια διαδικτυακή παρέα και γιορτάζουμε το  Ένα πάρτυ για το βιβλίο μαγειρεύοντας τα δικά μας φαγητά και γλυκά, φτιάχνοντας τα δικά μας ποτά και φορώντας τα καλύτερα μας ρούχα με πηγή έμπνευσης τα βιβλία!

Επίτιμοι καλεσμένοι

Το Ένα πάρτυ για το βιβλίουποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους που ετοίμασαν για όλους εμάς ιδιαίτερες συνταγές γλυκών και ποτών!

Η Ιάνθη Μιχαλάκη, pastry chef και αρτοποιός, μας προτείνει μια Τάρτα Λεμονιού βγαλμένη μέσα από τα Ημερολόγια της Σύλβια Πλαθ. Η Καλλιόπη Αναγνωστή του Madame Gâteaux επαναφέρει παιδικές αναμνήσεις μέσα από το Σοκολατένιο Κέικ από τη Ματίλντα του Ρόαλντ Νταλ. Ο Γιάννης Κοροβέσης, μπαρτέντερ και ιδρυτής του Bitterbooze.com, αντλώντας έμπνευση από τους συγγραφείς Έντγκαρ Άλαν Πόε, Ρέιμοντ Τσάντλερ και Φίλιπ Μάγιερ, δημιούργησε τα πρωτότυπα ποτά BBC, Med Gimlet και Jeanne’s Remedy.

Περισσότερες προτάσεις για φαγητά, ποτά αλλά και στυλιστικές ιδέες αναγνωστών εμπνευσμένες από εξώφυλλα βιβλίων, μπορείτε να βρείτε στο site μας.

Πάρτυ από το σπίτι

Για να συμμετέχετε κι εσείς, βγάζετε το δωρεάν εισιτήριο σας στο enapartygiatovivlio.gr και στις 20 Ιουνίου, φωτογραφίζετε τα φαγητά και τα ποτά που ετοιμάσατε και το ντύσιμο που επιλέξατε με έμπνευση βιβλία και ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας, γράφοντας λίγα λόγια για την έμπνευσή σας, στο προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook ή Instagram, χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #enapartygiatovivlio!

Διαγωνισμός βιβλιοέμπνευσης

Μην ξεχνάτε ότι οι τρεις καλύτερες “βιβλιοεμπνευσμένες” φωτογραφίες με φαγητά, ποτά και ντυσίματα αντίστοιχα, καθώς και μια συμμετοχή αναγνώστη που θα περιλαμβάνει και τις τρεις κατηγορίες, θα βραβευτούν με βιβλία!

Στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο είμαστε όλοι καλεσμένοι! Γίνετε κι εσείς κομμάτι της μεγαλύτερης διαδικτυακής βιβλιοπαρέας στην Ελλάδα και ελάτε να ανταλλάξουμε γαστρονομικές και στυλιστικές ιδέες μέσα από τη λογοτεχνία. Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας και στο Facebook.

Facebook Event https://www.facebook.com/events/271322617567345.

Δηλώστε συμμετοχή στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Μοιραστείτε το Άρθρο