Ένα Πάρτυ για το βιβλίο

admin Από admin 2 Λεπτά Ανάγνωσης

Η βιβλιοφιλική γιορτή “Ένα πάρτυ για το βιβλίο” μας καλεί να μαγειρέψουμε, να φτιάξουμε ποτά ή να ντυθούμε εμπνευσμένοι-ες από τα αγαπημένα μας βιβλία. Ακολουθεί η πρόσκληση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο πάρτυ της 20ης Ιουνίου:

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα βιβλία!

Στις 20 Ιουνίου 2020, διοργανώνουμε Ένα πάρτυ για το βιβλίο, μια γιορτή από αναγνώστες για αναγνώστες, ένας τρόπος να γιορτάσουμε τα βιβλία μαζί με άλλους βιβλιόφιλους σε ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς να φύγουμε καν από το σπίτι μας.

Μαγειρεύουμε τα δικά μας φαγητά και γλυκά εμπνευσμένα από βιβλία, φτιάχνουμε τα δικά μας ποτά, αλκοολούχα ή μη, εμπνευσμένα από βιβλία, ντυνόμαστε με έμπνευση χαρακτήρες της λογοτεχνίας, των κόμικς ή εξώφυλλα βιβλίων και γινόμαστε μια τεράστια, διαδικτυακή, βιβλιοφιλική παρέα.


Θέλετε κι εσείς να γιορτάσετε μαζί μας;

Στις 20 Ιουνίου λοιπόν, φωτογραφίζετε τα φαγητά και τα ποτά που ετοιμάσατε και το ντύσιμο που επιλέξατε με έμπνευση τα βιβλία και ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας, γράφοντας λίγα λόγια για την έμπνευσή σας, στο προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook ή Instagram, χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #enapartygiatovivlio, για να είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο πάρτυ!

Μην ξεχάσετε να επισημοποιήσετε τη συμμετοχή σας στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο, βγάζοντας το δωρεάν εισιτήριό σας στο enapartygiatovivlio.gr!


Διαγωνισμός βιβλιοέμπνευσης

Έχουμε όμως και δώρα για εσάς! Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες με φαγητά εμπνευσμένα από βιβλία, με ποτά εμπνευσμένα από βιβλία και με ντυσίματα εμπνευσμένα από βιβλία αντίστοιχα, θα βραβευτούν με -τι άλλο;- βιβλία.

Ετοιμαστείτε και ελάτε όλοι, αναγνώστες, συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, λέσχες ανάγνωσης, εκδοτικοί οίκοι, να ανταλλάξουμε συνταγές, στυλιστικές προτάσεις, να πάρουμε έμπνευση και ιδέες από βιβλία και για βιβλία και να γίνουμε όλοι μαζί κομμάτι της μεγαλύτερης διαδικτυακής βιβλιοπαρέας στην Ελλάδα!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας και στο Facebook.

Facebook Event https://www.facebook.com/events/271322617567345

Δηλώστε συμμετοχή στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Μοιραστείτε το Άρθρο